Bucovina Rădăuți l-a transferat definitiv pe Vasile Chirilescu de la Aerostar Bacău

Bucovina Rădăuți a ajuns la un acord cu Aerostar Bacău pentru transferul definitiv al fundașului Vasile Chirilescu. 

Vasile Chirilescu are 21 de ani și evoluează pe poziția de fundaș stânga fiind un jucător de perspectivă în fotbalul sucevean. Originar din Vicovu de Sus, tânărul fotbalist și-a început cariera de jucător profesionist la CSM Roman de acolo urmând transferul la Aerostar Bacău încă din vremea când băcăuanii evoluau în Liga a II-a. În acea perioadă, Chirilescu a bifat 19 partide în tricoul galben-albaștrilor, iar în sezonul 2019-2020, în retur, băcăuanii l-au cedat sub formă de împrumut rădăuțenilor. În cele din urmă, conducerea clubului din Rădăuți a bătut palma cu Aerostar pentru un transfer definitiv.

Cotat la 200.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.de, Chirilescu are și un fizic impresionant, iar evoluțiile bune îl vor propulsa cu siguranță în primul ”11” pentru sezonul următor al echipei pregătite de Iulian Ionesi.

”Este un transfer important reușit de clubul nostru, având în vedere că Chirilescu este o piesă importantă în ceea ce privește defensiva, totodată având un aport semnificativ și în acțiunile de atac ale echipei, statura impozantă jucând și ea un rol important la fazele fixe.”, se arată într-un comunicat pe pagina de facebook a clubului rădăuțean.
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts