Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți înregistrează prima înfrângere în amicale din intersezon

Jucătorii lui Ionuț Plămadă au cedat în jocul de pregătire cu Gloria Bistrița, iar pe lângă eșec, rădăuțenii Șpac, Florescu și Sahlean au ieșit accidentați. 

Al treilea joc de pregătire al verii a fost unul cu urmări pentru Bucovina Rădăuți care nu se vor putea baza o perioadă de timp pe serviciile jucătorilor Șpac, Florescu și Sahlean. Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru formația pregătită de Ionuț Plămadă care în minutul 13 deschidea scorul prin Ionel Stoian. Bistrițenii au restabilit egalitatea cu 2 minute înainte de finalul primei reprize.

În partea secundă, formția bistrițeană a preluat conducerea în urma unui penalty obținut în minutul 47, iar după ocazii la o poartă și cealaltă, în minutul 83, Gloria stabilește rezultatul final 3-1. Însă pentru rădăuțeni problema nu o reprezintă rezultatul ci pierderea celor trei jucători, motiv pentru care staff-ul și conducerea clubului rădăuțean au hotărât să amâne următorul meci de pregătire de sâmbătă de pe Areni cu Foresta Suceava.

Total
0
Shares
Related Posts