Bucovina Rădăuți a făcut instrucție cu Șomuz Fălticeni

Lecție de fotbal oferită de Bucovina Rădăuți în derby-ul cu Șomuz Fălticeni. Elevii lui Ionuț Plămadă mai buni decât ai lui Iulian Ionesi.

Deși se anunța un meci strâns și destul de greu pentru Bucovina Rădăuți, lucrurile par să nu fi stat la fel și în teren. Rădăuțenii au reușit scorul etapei în Seria I a Ligii a III-a chiar în derby-ul cu Șomuz Fălticeni. Clasată pe poziția a treia înaintea acestei runde, echipa pregătită de Iulian Ionesi a fost surclasată de Bucovina Rădăuți care venea la rândul ei după o înfrângere dureroasă pe teren Ceahlăului.

Rădăuțenii au amenințat încă din startul jocului poarta gazdelor. Ionel Stoian a anunțat golul Bucovinei după bara pe care a avut-o în minutul 27. Stoian a izbutit în cele din urmă deschiderea scorului pe stadionul ”Constantin Jamaischi”. Nouă minute mai târizu, Radu Ungureanu stabilea scorul pauzei, 2-0 pentru Bucovina Rădăuți.

Se spune că în fotbal scorul de 2-0 este cel mai periculos scor, rădăuțenii au încercat să scape repede de această vorbă și la nici 10 minute de la startul reprizei secunde, elevii lui Plămadă au mai înscris două goluri. Stoian a marcat pentru 3-0 în minutul 51, iar astfel și-a trecut în cont și dubla, în timp ce Bogdan Forisz, sărbătorit zilele trecute, a reușit să înscrie cel de al patrulea gol. Jucătorii rădăuțeni nu s-au liniștit nici pe final, Gabriel Ichim a închis tabela în minutul 91 cu cel de al cincilea gol.

O umilință care duce la schimbul de locuri în clasament între cele două formații. Bucovina Rădăuți urcă pe 3, iar Șomuz Fălticeni coboară pe 5.

În runda următoare, Bucovina Rădăuți dă piept cu Știința Miroslava, iar Șomuz Fălticeni evoluează în deplasare la Piatra Neamț, în compania Ceahlăului.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts