Bucovina Rădăuți a câștigat la scor de tenis jocul restant cu CSM Pașcani

Echipa pregătită de Iulian Ionesi a oferit un nou recital pe stadionul Municipal din Rădăuți după victoria la scor de tenis cu CSM Pașcani.

Bucovina Rădăuți a disputat marți, 13 octombrie, duelul restant din etapa a II-a în compania formației CSM Pașcani. Elevii pregătiți de Iulian Ionesi au oferit un adevărat spectacol fotbalistic celor care au urmărit transmisiunea oferită de televiziunea Cromtel TV. Cu Ionesi în teren, rădăuțenii au dat de pământ cu formația ieșeană. Antrenorul prinicipal al rădăuțenilor a reușit o dublă, însă nu a fost singurul protagonist, Ionel Stoian reușind și el două goluri. De 40 de minute a fost nevoie ca formația lui Ionesi să desfacă apărarea Pașcaniului pentru a deschide scorul. Ionuț Plămadă a deschis recitalul pe stadionul Municipal din Rădăuți. Mugur Florescu își continuă forma bună din jocul precedent și transformă fără emoții o lovitură de pedeaspă. Scorul pauzei, 2-0 pentru rădăuțeni.
Antrenorul Iulian Ionesi semnează cel de al treilea gol al Bucovinei Rădăuți la două minute de la reluarea reprizei secunde. Ionel Stoian, nou-intrat în teren, reușește în scurt timp o dublă în minutele 56 și 65. Ionesi închide tabela în minutul 77 și astfel își trece semnătura pentru un nou gol. Scor final, Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani, 6-0. Încă 3 puncte care îi oferă formației rădăuțene un moral ridicat înaintea următorului meci din campionat cu CS Dante Botoșani.
Bucovina Rădăuți a început jocul în următoarea formulă: Butnariu – E. Ciobanu, Florescu, Chirilescu, Coajă, Pitic, Dănilă, Coroamă, Plămadă (cpt), R. Ciobanu și Ionesi. Au mai intrat: Bejenar, Irimescu, Antonesei, Vatamaniuc și Stoian.
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: Cristian Ploșceac
Total
0
Shares
Related Posts