Bonus consistent pentru ”galben-verzi” dacă vor câștiga jocul cu Știința Miroslava

Derby-ul dintre Știința Miroslava și Foresta Suceava se dispută sâmbătă, 14 noiembrie, începând cu ora 14:00, pe stadionul din Uricani. 

”Galben-verzii” dispută sâmbătă cel mai important meci al finalului de an în compania liderului Seriei I, Știința Miroslava. Sucevenii vin după un joc foarte bun în care au arătat o creștere de formă, dar și o poftă de goluri. Jucătorii au un motiv în plus de a da totul pe teren în condițiile în care, pentru îndeplinirea obiectivului la finalul anului, conducerea clubului le-a promis prime consistente. Totodată, jucătorii pregătiți de sârbul Ivan Gvozdenovic își doresc revanșa împotriva ieșenilor, care în meciul de pe Areni s-au impus cu scorul de 2-1 în fața echipei pregătite atunci de tehnicianul Dorin Goian.

Andrei Ciutac, președintele clubului sucevean, a precizat că jucătorii merg la Uricani cu gândul la victorie și crede că elevii lui Ivan Gvozdenovic se vor autodepăși în acest joc.

”Sâmbătă la Miroslava vom disputa ultimul joc din acest an. E cel mai important joc de până acum pentru noi, deoarece o victorie ne-ar urca pe prima poziție a clasamentului și am avea parte de o iarnă liniștită în care ne putem pregăti mai bine pentru partea a doua a campionatului și pentru jocurile de baraj, acolo unde cu siguranță ne dorim să ajungem. Toată lumea e conștientă de importanța acestui joc și mergem la Miroslava cu gândul doar la victorie având în vedere că și din punct de vedere financiar acest joc e unul special penrru jucători, deoarece daca urcăm pe primul loc, își vor lua diferențele de prime conform contractelor pe care le au, aceste sume cumulate reprezentând un bonus consistent pentru ei. Din pacate în acest joc nu ne vom putea baza pe Sumanariu și Nechita, suspendați pentru cumul de cartonașe, dar nici pe Ungurianu, accidentat. Am mare încredere în staff, în băieți și cu siguranță sâmbătă vom ieși învigători și ne vom putea bucura la final”, a declarat Andrei Ciutac, președintele executiv al Forestei Suceava.

Clasamentul Seriei I a Ligii a III-a: 

După această rundă, Liga a III-a ar urma să intre într-o pauză până pe data de 13 martie 2021.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts