Bogdan Rusu și Lucian Dumitriu au semnat cu nou promovata FC Hermanstadt Sibiu

În urma problemelor financiare de la Foresta, o parte dintre jucătorii importanți au părăsit deja echipa. 

Bogdan Rusu și Lucian Dumitriu sunt doi dintre jucătorii care și-au găsit deja alte echipe. Cei doi au semnat cu FC Hermanstadt, fiind și una dintre echipele cu resurse financiare foarte bune. Conform Transfermarkt.de, Bogdan Rusu este evaluat la 200.000 de euro, iar în cele 31 de meciuri în care a evoluat pentru Foresta a marcat de 11 ori, în timp ce Lucian Dumitriu a evoluat în 29 de meciuri și a înscris de 4 ori fiind cotat de același site de specialitate la 100.000 de euro.

Cei doi părăsesc Foresta în urma unui sezon care a început bine, dar s-a încheiat prost. Problemele financiare par să le fi lăsat un gust amar ambilor jucători.

Sibienii au semnat cu alte două nume importante pe lângă foștii forestieri

Dacă la Suceava, conducerea Forestei caută soluții să poată continua și sezonul viitor, la Sibiu pe lângă cei doi ex-suceveni, Hermanstadt a mai achiziționat și alți jucători importanți precum Cosmin Neagu de la Dacia Unirea Brăila, dar și golgheterul celor de la ASU Polithenica Timișoara, Ștefan Blănaru, jucător care a înscris 16 goluri în acest sezon. Aceștia vor fi antrenați începând de sezonul viitor de Alexandru Pelici.

Total
0
Shares
Related Posts