Invitație pentru Goian, Clim, Bordeianu și mediul de afaceri sucevean

Dragi iubitori ai fotbalului sucevean, ne-am săturat de mocirla în care se zbate în prezent fotbalul nostru, de interesele proprii pe care le au unii sau alții, dar și de modul în care sunt tratate fostele glorii ale acestui oraș. Pentru că unii nu înțeleg că un club de fotbal nu este o jucărie și pentru că fotbalul nostru a fost pătat ani la rând cu fel și fel de scandaluri, a venit momentul ca suporterii să decidă la unison.

Așa cum am anunțat în aceste zile, intenționăm să dăm naștere unui nou proiect prin înființarea unei echipe care să se delimiteze de acești factori care au dus fotbalul sucevean în colaps și care și-au urmărit mai degrabă propriile interese. Suntem un grup de suporteri atât din țară cât și din Diaspora care vrem să arătăm că atunci când toții oameni trag în aceeași direcție, succesele nu vor întârzia să apară.

Ne dorim ca echipa să reprezinte toți locuitorii acestui județ și să fie totodată echipa suporterilor suceveni. Ne dorim un fotbal curat, fără personajele care au pătat imaginea fotbalului sucevean și care au urmărit alte interese. Astfel ne dorim lângă echipă suceveni care cunosc și iubesc fenomenul și care au dovedit că echipa primează în detrimentului oricărui interes meschin.

Așadar, facem publică invitația față de Dorin Goian, Gabriel Clim, Marian Bordeianu, dar și față de mediul de afaceri sucevean să se alăture acestui proiect al suporterilor și să dovedim că împreună putem face performanță și putem da culoare fotbalului sucevean.

Așteptăm cu interes un răspuns din partea celor pe care i-am menționat și îi asigurăm de tot suportul și susținerea noastră. Considerăm că pasiunea pentru fotbal și corectitudinea ne leagă pe toți cei implicați în proiect. Împreună vom reuși!

Total
0
Shares
Related Posts