Sponsori Sponsori

Blestemul Ligii a II-a le urmărește pe echipele sucevene și în acest sezon

CSM Bucovina Rădăuți pierde cu scorul de 3-1 la general în fața formației CSM Focșani, în semi-finala barajului de promovare în Liga a II-a. 

După ce au pierdut meciul tur cu scorul de 2-0 pe stadionul ”Milcovul” din Focșani, rădăuțenii au abordat manșa secundă pe ideea ”totul sau nimic”. Ocaziile din startul partidei aveau să anunțe golul lui Iosif Netbai din minutul 22. Jucătorul rădăuțean a reluat o minge din prima spre poarta vrâncenilor lăsându-l fără reacție pe goalkeeper. Echipa pregătită de Ovidiu Murariu a forțat până la pauză înscrierea golului cu numărul 2, însă rădăuțenii nu au nimerit ținta.

În debutul părții secunde, CSM Focșani a mai echilibrat jocul, însă ocaziile mai mari au fost de partea Bucovinei Rădăuți care la jumătatea reprizei putea să facă 2-0 prin Robert Ciobanu, însă atacantul rădăuțenilor nu a nimerit poarta. Deși a forțat marcarea golului care să ducă partida în prelungiri, gruparea lui Murariu avea să primească lovitura de grație pe un contra-atac în urma unei mari ocazii. De data aceasta fostul jucător al Șomuzului Fălticeni, Franck Tchassem nu l-a mai iertat pe goalkeeper-ul Ionuț Puianu și a spulberat orice vis al rădăuțenilor de a juca finala în minutul 90+5.

Astfel că rădăuțenii pierd cu scorul general de 3-1 în fața formației CSM Focșani și se pregătesc pentru o scurtă vacanță. Din nefericire pentru microbiștii suceveni, Liga a II-a rămâne un vis interzis și în sezonul următor.

Felicitări, Bucovina! Felicitări, Rădăuți!

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CSM Focșani 2007 

Total
0
Shares
Related Posts