ASA Rarău – Juniorul Suceava, duminică, ora 13:00, LIVE VIDEO pe SportSV.ro

Finala fazei județene a Cupei României se va disputa duminică, cu începere de la ora 13.00, pe stadionul Areni, iar meciul va fi transmis LIVE VIDEO pe pagina de facebook SportSV.ro.

Deși a fost amânată din cauza pandemiei, ediția 2019-2020 a Cupei României își va afla campioana în acest week-end. Cele două formații ajunse în finala acestei competiții sunt ASA Rarău Câmpulung și Juniorul Suceava. În semifinalele, formația pregătită de Alin Iftime a trecut cu 1-1 și 3-1 de Recolta Fântânele, în timp ce elevii lui Laurențiu Berezoschi s-au calificat după 6-1 și 2-0 împotriva celor de la LPS Suceava.

Alin Iftime: ”Va fi greu, dar nu imposibil. Vom da totul pe teren”

”Aștept un meci echilibrat, ambele echipe fiind de valori apropiate, cu un plus pentru cei de la Juniorul, ei au un lot omogen care joacă de mult timp împreună având un minicampionat de Liga a IV-a încheiat nu demult și jucători care se antrenează de minimum 2-3 ori pe săptămână. Noi am încropit o nouă echipă și nu am apucat să ne antrenăm decât de două ori înainte de semifinala câștigată în fața celor de la Fântânele. Asta nu schimbă cu nimic dorința noastră de a face tot posibilul pentru a aduce Cupa la Câmpulung. Așteptăm o implicare mai activă a primăriei Câmpulung Moldovenesc în ceea ce privește fotbalul din municipiu.”, a precizat Alin Iftime, antrenorul echipei ASA Rarău.

De partea cealaltă, Bogdan Pantea, managerul formației Juniorul Suceava este încrezător că echipa sa va confirma forma bună arătată în dubla manșă cu LPS Suceava și își va adjudeca acest trofeu, însă îi avertizează pe jucători să nu se culce pe o ureche.

Bogdan Pantea: ”Avem un moral foarte bun înaintea acestei finale”

”Ne bucurăm pentru această prezență în finala Cupei României și sperăm să nu ratăm șansa de a câștiga acest trofeu. Cred că echipa noastră este cu un pas în fața adversarului din acest meci, ținând cont că am evoluat în campionatul recent încheiat în Liga a IV-a și în Campionatul național de juniori republicani. După dubla cu LPS Suceava, băieții au un moral foarte bun și sperăm să evolueze cel puțin la fel de bine și în finală.”, a spus Bogdan Pantea, manager Juniorul Suceava.

Finala Cupei României faza județeană – ediția 2019-2020 va fi transmisă LIVE VIDEO pe pagina de facebook a site-ului SportSV.ro.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
33
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts