Sponsori Sponsori

Andrei Ostrovanu va lupta pentru centura Colosseum Tournament

Andrei Ostrovanu va lupta pentru centura Colosseum Tournament cu Marian Dinu pe 22 septembrie la Oradea. 

După victoria obținută în gala Colosseum Tournament XIV desfășurată la Fălticeni în fața lui Andrei Șerban, suceveanul Andrei Ostrovanu și-a câștigat șansa de a lupta pentru centura Colosseum Tournament cu Cristian Milea, însă cel din urmă a încetat colaborarea cu promoția reprezentată de Gabriel Georgescu, motiv pentru care centura Colosseum Tournament la categoria 71kg este vacantă, iar promotorii au decis ca Andrei Ostrovanu și Marian Dinu să lupte pentru aceasta.

Andrei Ostrovanu: ”Sunt pregătit să lupt cu orice adversar!”

”E o luptă pentru care mă pregătesc de ceva timp, o luptă importantă pentru cariera mea, o luptă din care pot fi denumit cel mai bun luptător la această categorie și îmi merit locul. Îmi doresc această centură și voi lupta pentru ea cu toate “armele”! Sunt pregătit pentru orice adversar! Pentru această centură îl voi înfrunta pe Marian Dinu! Un luptător ofensiv și agresiv. Mă bucur de această oportunitate, mă voi antrena din greu până la data meciului și aștept susținătorii să fie alături de mine! Mulțumesc echipei mele Ayo Gym, sponsorului meu SafeConstrucțiiCivileȘiIndustriale pentru susținere și promoției Colosseum Tournament pentru propulsarea în lupta pentru centură.”, a declarat luptătorul de kick-boxing, Andrei Ostrovanu. 

Ostrovanu are la 39 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 32 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts