Sponsori Sponsori

Rezultate remarcabile pentru sportivii de la CSȘ Rădăuți pregătiți de Bogdan Roșcăneanu

Echipa de atleți de la CSȘ Rădăuți pregătită de Bogdan Roșcăneanu continuă să obțină performanțe remarcabile și în acest an, după un 2022 plin de realizări extraordinare. La Campionatul Național 10km alergare pe șosea organizat în București pe 26 martie 2023, sportivii rădăuțeni au urcat de două ori pe podium, demonstrând încă o dată nivelul lor ridicat de pregătire și determinare.

La categoria U20, echipa rădăuțeană s-a clasat pe locul al doilea, obținând medalia de argint, în timp ce la categoria tineret, sportivii au obținut prima poziție, devenind astfel campioni naționali. Componența echipelor a fost formată din Ciprian Costîn, Marco Tărnăuceanu, Ștefan Cuciurean și Ștefan Ungureanu, care au reușit să se completeze și să colaboreze excelent pentru a obține aceste rezultate impresionante.

Pe lângă performanța colectivă, atletul Ciprian Costîn a obținut și o medalie la nivel individual, aducând astfel o contribuție importantă la succesul echipei. Acesta a obținut medalia de bronz, demonstrând astfel că pregătirea atletului la CSȘ Rădăuți este de calitate și îi ajută pe sportivi să își atingă obiectivele și să se dezvolte la nivel personal și profesional.

Astfel, aceste rezultate remarcabile obținute de atleții de la CSȘ Rădăuți în cadrul Campionatului Național 10km alergare pe șosea sunt dovada clară a calității pregătirii sportivilor de către antrenorul Bogdan Roșcăneanu și a efortului depus de aceștia în antrenamente și competiții.

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

 

 

Total
0
Shares
Related Posts