Sponsori Sponsori

Andrei Ostrovanu va lupta la Fălticeni în gala de retragere a lui Ionuț Atodiresei

Gala de retragere a lui Ionuț Pitbull Atodiresei va avea loc pe 20 iulie în municipiul Fălticeni. 

Unul dintre cei mai buni luptători de kick-boxing din țară, Ionuț Pitbull Atodiresei se va retrage din activitate într-o gală organizată în orașul său natal. Evenimentul va avea loc în sala „Gabriel Udișteanu” din Complexul “Nada Florilor”. Gala Legends XIV face parte din promoția Colosseum Tournament și va fi transmisă în direct pe Digi Sport în România, dar și pe alte trei canale de televiziune, dintre care două on-line, în Europa și-n lume. Suceveanul Andrei Ostrovanu va lupta împotriva unui ucrainean, Yaroslav Voloshin.

„Voi lupta împotriva unui sportiv din Ucraina, ce este tehnic și exploziv. Deoarece mă avantajează alonja, voi da tot ce pot în ring pentru a face o luptă frumoasă și chiar pentru a termina meciul înainte de limită, punându-mi adversarul la podea. Mă bucur că sunt invitat să lupt în această gală de retragere a lui Ionuț Pitbull Atodiresei la Fălticeni, aici aproape de casa și de publicul sucevean”, a declarat Andrei Ostrovanu. 

Andrei a disputat până acum 38 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 31 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei Ostrovanu îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorii fizici Il’gam Abdulnasihov și Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

Mult succes, Andrei!

Total
0
Shares
Related Posts