Andrei Ostrovanu va lupta împotriva lui Igor Kozak după ce luptătorul Kevin Hessling s-a accidentat

Promoția Colosseum Tournament face o schimbare de ultimă oră după ce Kevin Hessling, adversarul lui Andrei Ostrovanu, s-a accidentat și nu va putea urca în ring. 

Suceveanul Andrei Ostrovanu se află în fața unei noi lupte în promoția Colosseum Tournament, ediție care a ajuns la numărul XVIII. După ce inițial, Ostrovanu s-a pregătit intens pentru lupta cu Kevin Hessling, acesta din urmă s-a accidentat motiv pentru care organizatorii au fost nevoiți să facă o schimbare. Astfel, Andrei îl va înfrunta pe Igor Kozak, un ucrainean în vârstă de 25 de ani, pregătit de antrenorul român, Mircea Cernat.

Andrei Ostrovanu: ”Sunt dezamăgit pentru că am pregătit meciul tactico-fizic conform adversarului” 

”Din păcate sau din fericire pentru el, adversarul meu s-a accidentat, iar promoția Colosseum Tournament a fost nevoită să-mi schimbe adversarul în ultim moment.
Recunosc că sunt dezamăgit pentru că am pregătit meciul tactico-fizic conform adversarului și așteptam această luptă ca pe o provocare mare. Sper ca acest meci să rămână în continuare în planurile noastre pentru următoarea gală, iar luptătorul Kevin Hessling să aibă grija să nu se mai accidenteze în momentul în care eu sunt pregătit să-i ofer «cea mai bună variantă» a mea 😊

Ca luptător profesionist mă conformez situației și voi intra în ring, luni seara, la sala polivalentă din București unde îl voi înfrunta pe noul meu adversar 🥊
Mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine și mă sustin!”, a fost mesajul postat de luptătorul de kick-boxing, Andrei Ostrovanu. 

SportSV.ro va încerca să pună la dispoziție un streaming LIVE VIDEO cu gala Colosseum Tournament XVIII care va avea loc luni, 9 martie, începând cu ora 19:00 în sala Polivalentă din București.

Ostrovanu are la 42 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 35 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts