Andrei Ostrovanu revine în ring pentru gala Colosseum de la Ploiești

După înfrângerea de la Amsterdam, Andrei revine în ring mai puternic și mai motivat de a câștiga această bătălie.

Gala Colosseum de la Ploiești se anunță a fi unul dintre cele mai frumoase evenimente din acest an în România. În această gală se vor înfrunta unii dintre cei ma puternici luptători de kick-boxing ai României. Printre aceștia se numără și suceveanul nostru, Andrei Ostrovanu care nu resimte deloc înfrângerea suferită în ultima gală susținută la Amsterdam și merge pe principiul: ”Înfrângerile te fac mai puternic”.

Adversarul lui Andrei din această gală este un tânăr de 18 ani campion european la kick-boxing. Astfel, va fi un meci interesant, însă experiența lui Andrei și motivația cu care va intra în ring, nu-i va da nicio șansă tânărului, Daniel Pattvean.

Andrei Ostrovanu: ”Nu mă mai gândesc la trecut, privesc înainte!”

”Este primul meci pe anul acesta în România și sunt nerăbdător să intru în ring, să obțin o victorie frumoasă de care să fiu mândru, pentru asta muncesc zilnic. Sunt bucuros că am meciuri în țară, fiind că fiind printre ai tăi primești un surplus de energie pozitivă care contează enorm!
Cât despre înfrângerea de la meciul trecut din Amsterdam, începi să nu te mai gândești la trecut ci să te focusezi pe ceea ce urmează și pe ce mai ai de lucrat. A fost un meci pierdut la puncte însă în ochii antrenorilor mei, eu am fost câștigător!
Vreau să mulțumesc domnului Sănduleac Lucian și echipei SafeConstructiiCivileSiIndustriale pentru tot sprijinul oferit pregătirii mele în Olanda!”

Gala va fi transmisă în direct de DigiSport! GalbenVerde.ro va pune la dispoziție și un link pentru a putea vedea meciul și pe internet!  

Mult succes Andrei Ostrovanu! 

Total
0
Shares
Related Posts