Andrei Ostrovanu revine în ring pe 13 mai pentru a se duela în promoția Fight League

După ce a făcut spectacol la Turnhout în fața a sute de români veniți pentru a-l susține, Ostrovanu revine în ring pe 13 mai la Amsterdam. 

Luptătorul de kick-boxing, Andrei Ostrovanu va fi din nou prezent într-o gală internațională unde va reprezenta România. Pe 13 mai, Andrei îl va înfrunta pe marocanul Ilyas Boukyoua în promoția Fight League din Amsterdam la categoria 72,5 kg.

Ilyas Boukyoua este un sportiv cu o experiență vastă, ceea ce înseamnă că va fi un meci interesant și plăcut pentru cei ce vor lua parte la această gală.

Andrei Ostrovanu este pregătit pentru a face un meci mare împotriva marocanului Boukyoua.   

”Mă bazez pe pregătirea mea profesională de care am avut parte în echipa SuperPro pentru a încheia și acest meci victorios. Sper ca și la această gală să am parte de un public la fel de numeros ca și în cea de la Turnhout, Belgia deoarece știu să transmită energie pozitivă, ceea ce înseamnă mult pentru noi, sportivii. Cu această ocazie vreau să urez mulțumiri domnului Lucian Sănduleac și echipei Safe Construcții Civile și Industriale pentru suportul oferit mereu!”, a declarat Andrei Ostrovanu. [su_spacer]
 Așadar, un meci dificil pentru Andrei, însă nu de puține ori ne-a demonstrat că este un luptător ce își dorește să reprezinte cu mândrie această țară și totodată să facă Bucovina cunoscută peste hotare. Mult succes, Andrei! 
Total
0
Shares
Related Posts