Sponsori Sponsori

Andrei Ostrovanu a câștigat lupta cu Marian Dinu pentru centura Colosseum Tournament

Andrei Ostrovanu a devenit cel mai bun luptător de kick-boxing la categoria 71 de kg din România în circuitul Colosseum Tournament. 

Ostrovanu a luptat duminică, 22 septembrie în gala Colosseum Tournament XV la Oradea cu unul dintre cei mai talentați kick-boxeri români, însă acesta a rezistat mai puțin de un minut în fața loviturilor suceveanului Andrei Ostrovanu.

Imediat după meci sportivul sucevean le-a mulțumit în mediul online celor care au fost alături de el:

”Mikey Mouse s-a transformat în «Mini Mouse».
Am reușit să obțin victoria în lupta pentru centura Colosseum Tournament prin TKO în prima rundă! În ciuda faptului că ne-am transmis multe «contre» pe online, îl felicit pe Marian Dinu pentru devotamentul său.
După cantonamentul pe care l-am desfășurat în echipa Ayo Gym, rezultatul a fost pe măsură. Mulțumesc antrenorului meu Alin Balasa și preparatorului fizic Adrian Eusebio Brezovszky pentru pregătirea tactico-fizică, mulțumesc sponsorului meu oficial Safe Construcții Civile Și Industriale pentru susținerea acordată încă de la începutul carierei mele, mulțumesc colegilor de antrenament și celor care m-au ajutat în sparring, mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în pregătirea mea pentru această luptă importantă și nu în ultimul rând mulțumesc tuturor celor care m-au susținut atât din sala Olimpia cât și din fața micilor ecrane!”

Marian Dinu a ținut să-l felicite pe Ostrovanu pentru victorie și a anunțat că își dorește o revanșă împotriva acestuia:

”Din păcate această seară nu a fost seara mea, am pierdut meciul în fața lui Andrei Ostrovanu înainte de limită, deoarece am încasat o lovitură de genunchi în barbă, aceasta deschizându-mi pielea și provocând o sângerare abundentă! Promit că voi reveni mult mai puternic, mai motivat ca niciodată și cu mult mai multă încredere în mine! Consider că această înfrângere a contribuit foarte mult la cariera mea, m-a înrăit mult mai mult și m-a trezit cu picioarele pe pământ! Veți vedea cât de curând o revanșă a mea împotriva lui Ostrovanu și cu siguranță va trebui să muncească de 10 ori mai mult ca să poată sa îmi facă față! Vă mulțumesc mult tuturor celor care ați fost alături de mine și m-ați susținut, mulțumesc celor care indiferent de rezultat au fost alături de mine, mulțumesc familiei mele ca a bătut atâta drum până la Oradea ca să fie alături de mine într-un moment important pentru mine! Vă mulțumesc tuturor, Oradea ai avut un public minunat și o gală de excepție! Toate cele bune!!!!”

Ostrovanu are la 40 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 33 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts