Sponsori Sponsori

Două medalii obținute de pugiliștii de la CSM Suceava

Zilele trecute, Brăila a găzduit una dintre cele mai importante competiții de box pentru tineret din țară – Cupa României. La eveniment au participat cei mai buni pugiliști din această categorie de vârstă, iar CSM Suceava a fost reprezentată de doi sportivi talentați. Ambii au reușit să urce pe podiumul de premiere, cucerind medalii de bronz.

Andrei Brânzei a luptat în categoria de 75 de kilograme, reușind să câștige medalia de bronz, la fel ca și Andrei Bratu, care a luptat la categoria de 80 de kilograme. Acestea sunt două medalii importante pentru echipa din Suceava, care se poate mândri cu performanța obținută.

Cu toate acestea, antrenorul echipei, Andu Vornicu, a fost mâhnit de nedreptatea la care a fost supus Andrei Brânzei în semifinale. Potrivit lui Vornicu, sportivul a fost dezavantajat clar de arbitri, iar acest lucru i-a provocat o mare frustrare. Antrenorul a vrut să facă o contestație, dar a renunțat în cele din urmă, deoarece considera că nu se putea rezolva nimic.

În prezent, echipa se pregătește intens pentru următoarea competiție importantă – Cupa României a juniorilor. Aceasta contează drept criteriu de selecție pentru Campionatul European și reprezintă o oportunitate importantă pentru tinerii boxeri să își arate talentul. Speranțele echipei din Suceava se leagă în special de Alex Magdalin, un sportiv talentat și muncitor, care poate ajunge departe în acest sport.

În încheiere, antrenorul Andu Vornicu a dorit să mulțumească Primăriei Suceava și Clubului Sportiv Municipal pentru sprijinul acordat echipei sale, fără de care performanțele obținute nu ar fi fost posibile.

Total
0
Shares
Related Posts