Andrei Ciutac dezminte motivele invocate de conducerea Vasluiului

Unirea ”galben-verde” pare să devină războiul ”galben-verde” între cele două formații din eșalonul al treilea.

Conducerea Forestei Suceava dezminte afirmațiile oficialilor clubului Sporting Juniorul Vaslui cum că jucătorii nu au mai vrut să facă pasul către formația din Suceava din cauza problemelor financiare. Președintele clubului de pe Areni, Andrei Ciutac, a ținut să clarifice situația celor două cluburi:

”Lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel față de cum declară oficialii vasluieni. Aceștia au încercat să bage niște clauze în contractele jucătorilor pe care noi nu le-am acceptat, motiv pentru care unul din oficialii vasluieni l-a influențat pe fiul său să spună că jucătorii au plecat de la Suceava din cauză că nu sunt bani, lucru neadevărat, dar spus doar pentru a nu părea neserioși. Însă clauzele impuse de cei de la Vaslui sunt inacceptabile. Nu poți să impui unei echipe că atunci când ai chef îți iei jucătorii înapoi, iar noi nu putem tolera astfel de lucruri.”, a precizat Andrei Ciutac, președintele clubului Foresta Suceava.

Deși deocamdată înțelegerea cu fotbaliștii vasluieni bate pasul pe loc, Andrei Ciutac speră ca într-un final să ajungă la un numitor comun cu mare parte dintre jucători și asta pentru că există o dorință și din partea unora de a face parte din viitorul proiect al Forestei Suceava.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts