Sponsori Sponsori

Sportivii suceveni pe podium la Campionatul Național Școlar – Etapa de Zonă

În lumea sportului, competițiile reprezintă momente de maximă încordare și de adrenalină, iar Campionatul Național Școlar – Etapa de Zonă din Botoșani din anul 2023 nu a făcut excepție. Sportivii și-au arătat abilitățile și au concurat pentru a obține cele mai bune rezultate.

În ceea ce privește rezultatele obținute, locul 1 a fost ocupat de Vodă Iustin la categoria de greutate de 65 kg, de Zlotar Iosif la categoria de greutate de 71 kg și de Ignat David la categoria de greutate de 110 kg. Acești sportivi au reușit să impresioneze prin abilitățile lor de luptă și de concentrare, făcând eforturi remarcabile pentru a ajunge pe primul loc în competiție.

Locul 2 a fost obținut de Dediu Gavril la categoria de greutate de 60 kg, un sportiv talentat care a reușit să se claseze la o distanță mică de primul loc. Locul 3 a fost obținut de Bergheaua Daniel la categoria de greutate de 71 kg, Nicoriuc Gabriel la categoria de greutate de 80 kg și Axinte Mihai la categoria de greutate de 92 kg. Acești sportivi și-au arătat calitățile în timpul competiției și au demonstrat că sunt capabili să concureze la nivel înalt.

Echipa CSS – LPS Suceava s-a clasat pe primul loc în competiția pe echipe, iar antrenorii Bolohan Andrei și Gherasim Valerică au fost esențiali în pregătirea sportivilor pentru competiție. Andrei Bolohan a ținut să mulțumească domnilor Severus Caba, Lucian Liubera, dar și Restaurantului Melody,  Restaurantului Ceaunul Bunicii pentru asigurarea mesei sportivilor în perioada de pregătire, conducerii LPS – CSS Suceava, Palatul Copiilor Suceava, dar și CSM Suceava pentru bunele condiții de pregătire din sala de lupte.

Campionatul Național Școlar – Etapa de Zonă din Botoșani în 2023 a fost o competiție plină de momente deosebite și de performanțe remarcabile, unde sportivii și-au arătat talentul și pasiunea pentru sport. Aceștia au demonstrat că munca asiduă, perseverența și disciplina sunt esențiale pentru a obține rezultate de succes în lumea sportului.

Total
0
Shares
Related Posts