Alți 9 jucători și-au prelungit contractele cu Bucovina Rădăuți

După ce s-au înțeles zilele trecute cu Ionel Stoian și Ionuț Plămadă, începutul lunii iulie a mai adus 9 vești bune pentru rădăuțeni. 

Iulian Ionesi alături de conducerea clubului caută soluții pentru sezonul următor, iar în momentul de față, prioritar pentru rădăuțeni este prelungirea contractelor cu jucătorii actuali. În ciuda plecărilor, pe pagina oficială de facebook a clubului a fost anunțată prelungirea contractelor a nouă jucători chiar în prima zi a lunii iulie spre bucuria noului tehnician al grupării rădăuțene. Prin urmare, goalkeeper-ul Ionuț Puianu, fundașii Florin Antonesei, Mugur Florescu, Abel Coajă, Alexandru Ciobanu, mijlocașii Vasile Dănilă, Daniel Bejenar și atacanții Cătălin Coroamă și Robert Ciobanu au ajuns la o înțelegere cu Bucovina Rădăuți. Aceștia au semnat prelungirea contractelor pentru o perioadă de doi ani cu posibilitatea prelungirii ulterioare.

Spre finele lunii trecute, rădăuțenii au ajuns la un acord și cu doi dintre oamenii de gol și anume Ionel Stoian și Ionuț Plămadă, care de asemenea au semnat prelungirea contractelor pentru o perioadă de cel puțin doi ani.

Ionesi anunțase în ultima emisiune pe SportSV.ro că își dorește ca Rădăuțiul în acest sezon să schimbe strategia în ceea ce privește contractele jucătorilor, motiv pentru care alături de conducere a decis ca jucătorii să-și prelungească contractele pe două sezoane cel puțin, însă a menționat și faptul că dacă aceștia vor avea oferte importante, clubul nu-i va forța să rămână, decizia aparținându-le.

În continuare, clubul rădăuțean se află în discuții cu mai mulți jucători de perspectivă, iar în perioada următoare vor fi anunțate și numele celor care vor îmbrăca tricoul Bucovinei Rădăuți în sezonul următor.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts