Alexandru Pelici se teme de confruntarea cu Foresta Suceava

Antrenorul lui AFC Hermanstadt este sceptic înaintea duelului cu elevii lui Nuno Pedro. 

Alexandru Pelici a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi că se teme de confruntarea cu ”galben-verzii”, deoarece etapa trecută au produs marea surpriză învingând-o pe CS Mioveni.

„Ne aşteaptă un joc dificil datorită faptului că nu avem foarte multe informaţii despre echipa din Suceava, o echipă care s-a întărit, care a transferat 11 fotbalişti de la începutul campionatului. Citeam astăzi că au mai sosit doi, un marocan şi un francez. Sunt vreo opt jucători din destul de multe ţări, jucători care au valoare individuală bună, dar care probabil suferă la capitolul omogenitate. Actualul antrenor nu a avut timpul necesar să lucreze la acest aspect. Indiferent cum ar fi, Foresta a furnizat surpriza etapei trecute, prin acea victorie în faţa Mioveniului, o echipă foarte bună a campionatului, greu de bătut în special în deplasare”. 

Antrenorul sibienilor se teme că ploaia va afecta jocul echipei

Dacă va ploua foarte mult şi terenul va fi foarte greu, este posibil să ne dăuneze construcţia. Sper să nu fie chiar aşa, să nu fie apă sau bălţi pe teren, să nu avem de suferit din punctul ăsta de vedere. (…) Până acum n-au fost probleme cu suprafaţa de joc. Sper ca nici de acum înainte să nu fie probleme, pentru că în mod sigur noi vom fi echipa care vom conduce ostilităţile”. 

Singurul jucător din lotul sibienilor care va lipsi în această partidă va fi Daniel Tătar, dar va reveni Ștefan Blănaru care suferise o accidentare la mână în meciul cu Satu Mare. Golgheterul Sibiului, Bogdan Rusu și mijlocașul Lucian Dumitriu își vor întâlni fostele echipe.

Lucian Dumitriu: “Cred că o să-i «dovedim»”

„Va fi un meci dificil, pentru că Foresta a schimbat majoritatea jucătorilor de anul trecut şi nu sunt prea multe informaţii. Din punctul meu de vedere, cred că o să-i „dovedim”. Doar trei jucători din vechiul lot mai sunt acum la Foresta, Stănescu, Cerlincă şi italianul Masella, dar acesta din urmă nu va juca”. 

Înregistrarea integrală a conferinţei de presă o puteţi găsi în video-ul de mai jos:

Total
0
Shares
Related Posts