Bucovina Rădăuți se reunește la jumătatea lunii ianuarie

Goe și compania revin «la muncă» de la jumătatea lunii ianuarie, rădăuțenii au stabilit un cantonament montan. 

Vacanța s-a terminat și pentru formația CSM Bucovina Rădăuți, acolo unde antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan pregătesc în amănunt atât transferurile cât și perioada de pregătire pentru partea a doua a sezonului. Împreună cu conducerea clubului, cei doi au stabilit ca întreg lotul să se reunească începând cu 20 ianuarie. Pentru începutul lunii februarie este prevăzut și un cantonament de 10 zile la Sucevița.

Conducerea clubului a stabilit deja și un amical în compania formației secunde a celor de la FC Botoșani pe data de 28 februarie. Rădăuțenii așteaptă și revenirea pe teren a două absențe importante, fiind vorba despre goalkeeper-ul Ionuț Puianu și de experimentatul atacant, Iulian Ionesi.

Conform paginii de facebook a CSM Bucovina Rădăuți, Ionuț Puianu își continuă recuperarea, iar pentru Iulian Ionesi urmează o nouă operație.

Cât despre jucătorii cu care sunt în tratative, atât conducerea clubului cât și antrenorii echipei nu doresc să dezvăluie aceste informații.

După prima parte a sezonului, formația antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan se clasează pe locul al patrulea cu 31 de puncte, cu 8 mai puțin decât liderul Seriei I a Ligii a III-a, Aerostar Bacău.

Pentru Bucovina Rădăuți, primul meci oficial din acest sezon va avea loc la începutul lui martie în compania formației Hușana Huși.

 

Articol scris de: Adran Negru

Sursa foto: Crisitan Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts