Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni, test dificil cu Știința Miroslava

Cu un start perfect atât în campionatul Ligii a III-a cât și în Cupa României, Șomuz Fălticeni țintește o victorie în fața formației Știițna Miroslava, una dintre contracandidatele pentru promovarea în Liga a II-a. 

Echipa pregătită de Daniel Stoica este de neoprit în această ediție de campionat, iar cu pași mici, dar siguri, fălticenenii vor să-și consolideze locul de baraj pentru promovarea în Liga a II-a. Dacă la începutul sezonului nimeni nu-i dădea nici o șansă, în prezent Fălticeniul devine una dintre prinicipalele favorite la promovarea în eșalonul secund. Atât tehnicianul Daniel Stoica cât și managerul sportiv, Iulian Darabă, avertizează că jucătorii nu trebuie să se culce pe o ureche și că trebuie să acorde o atenție deosebită tuturor echipelor din primul minut până la fluierul final.

Daniel Stoica: ”Greul abia acum începe” 

”Greul abia acum începe. Sper să reușim să fim bine fizic, iar restul nu mă sperie. Miroslava vine după două înfrângeri și cred că nu ne vor aștepta cu brațele deschise. Dar ca orice echipă are și puncte slabe, sper să reușim să le fructificăm și să aducem acasă a cincea victorie. Să învingă cel mai bun.”, a precizat Daniel Stoica, antrenor Șomuz Fălticeni. 

Directorul sportiv al clubului care evoluează pe stadionul ”Constantin Jamaischi”, Iulian Darabă este de părere că jucătorilor săi nu le va fi ușor cu Știința Miroslava, formație care vine după două înfângeri, iar un eșec și în duelul cu fălticenenii le-ar îngreuna situația. Totodată, Darabă este încrezător că Daniel Stoica își va mobiliza elevii în așa fel încât rezultatul final să fie unul satisfăcător.

Iulian Darabă: ”Ne așteaptă o deplasare dificilă, însă am încredere în echipă că se va mobiliza la fel de bine cum au făcut-o până acum”

”Ne așteaptă o deplasare dificilă, știm că echipa din Miroslava este experimentată, dar vom încerca să avem același parcurs bun ca până acum și să aducem toate cele trei puncte la Fălticeni. După două meciuri grele din punct de vedere fizic în campionat și în Cupa României în 5 zile, abordăm meciul de mâine cu tot lotul valid și acest lucru contează foarte mult. Am încredere în antrenorul Daniel Stoica că va gestiona bine și meciul de mâine și vom pleca învingători de la Miroslava.”, a adăugat Iulian Darabă, managerul fălticenenilor. 

În runda următoare, fălticenenii vor primi vizita pe teren propriu a unei alte formații incomode și anume Ceahlăul Piatra Neamț.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts