Sponsori Sponsori

Alessandro Masella aduce victoria Forestei în fața formației Pandurii Tg Jiu

“Galben-verzii” au reușit să obțină prima victorie în deplasare abia în etapa a XVI-a.

Înaintea partidei dintre Pandurii Târgu Jiu și Foresta Suceava, formația gorjeană era văzută ca fiind clar favorită, însă jucătorii Forestei au arătat că “socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Pe teren, jocul a fost echilibrat, luptele dându-se la mijlocul terenului, prima repriză de pe stadionul din Motru fiind încheiată cu un rezultat nul. În repriza secundă, jocul s-a animat în momentul în care Ciprian Rus înscrie un gol anulat pe motiv de offside în minutul 53. În minutul 61 a venit și replica “galben-verzilor” care au înscris prin Alessandro Masella în urma unei lovituri de colț executată excelent de Andrei Cerlincă.

Cele două formații au început partida în următoarea formulă:

Pandurii: Răzvan Stanca (cpt.) – Homei, Brînzan, Daniel Lung, Alex Vasilescu, Dodoi, Raiciu, Şut, Dudu Drugă, Ciprian Rus, Vlad Bujor

Foresta: Răzvan Began – Oloeriu Onofraş, Alessandro Masella, Issaga Diallo, Alexandru Belevschi, Vlad Stănescu, Charles Acolatse, Wilhem Renquin, Andrei Cerlincă, Ruben Sumanariu, Marius Matei (cpt.)

Pentru “galben-verzi” au mai intrat și Naoufal Boumina, Cătălin Coroamă și Dali Belkacem.

În acest meci, Daniel Lung, Dudu Drugă și Vlad Bujor au evoluat împotriva foștilor colegi de la Foresta printre care doar Vlad Stănescu, Andrei Cerlincă și Alessandro Masella.

Pentru confruntarea de miercuri cu ASU Politehnica Timișoara, Foresta nu se va putea baza pe servicile unuia dintre cei mai în formă jucători și anume, Charles Acolatse care a fost convocat la naționala statului Togo, dar și pe Khaled Chalabi și Vasilică Dănilă în continuare accidentați.

Partida dintre Foresta și Politehnica Timișoara va începe la ora 14:00.

Total
0
Shares
Related Posts