Foresta Suceava va fi preluată de un prinț al Emiratelor Arabe Unite

Veste de milioane pe stadionul Areni după ce un prinț al Emiratelor Arabe Unite este gata să preia cel mai titrat club al orașului din ultimii ani. 

Într-un colț uitat al României, pe nume Suceava, se ascundea o echipă de fotbal care a trecut prin mai multe scandaluri. Ei bine, echipa asta a făcut istorie, dar nu exact în sensul în care și-ar fi dorit. Timp de mulți ani, Foresta a jucat în Liga a III-a, bucurându-se de cea mai lungă perioadă de “glorie” fără să avanseze sau să retrogradeze. Și ca să fie totul mai interesant, scandalurile au devenit la ei ca acasă.

Cu toate acestea, un prinț extravagant din Emiratele Arabe Unite a văzut o știre despre Foresta Suceava și a decis că vrea să preia controlul asupra clubului. Acum, bineînțeles că lumea este șocată. În primul rând, cine s-ar fi gândit că fotbalul românesc există în atenția prinților din Emirate?

Cu bani din abundență și o dorință nebună de a schimba soarta echipei, prințul a ajuns în aceste zile la Suceava și s-a înțeles cu oficialii echipei să preia cea mai iubită echipă a județului. Și-a dat seama repede că echipa Foresta are o istorie lungă de scandaluri și lipsă de performanță, însă ce contează atunci când ești fan al echipei de mic copil?!

Colegii noștri de la SportSV.ro au luat legătura cu prințul Christian Al-Dan și au obținut în exclusivitate un interviu:

“Prințule, de ce ați ales tocmai Foresta Suceava, un club în care scandalurile se întrec pe ele însele?”

– Prințul, cu un zâmbet misterios, a răspuns: “Dragi suceveni, în Emirate, avem plictiseală zero, așa că am simțit că Foresta e alegerea perfectă pentru a ne aduce un pic de culoare și pasiune!”

Gurile rele vorbesc despre faptul că prințul Christian Al-Dan a venit la Suceava pentru a sifona niște bani publici, dar noi nu credem că acest lucru este adevărat chiar dacă lumea vorbește prin sat. Ba mai mult, prințul vrea să construiască și un stadion pe care să joace echipa, însă în afara orașului, undeva la vreo 3.000 de km de Suceava, iar în locul stadionului Areni să construiască o replică a celebrei clădiri Burj Khalifa.

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare! Mulțumim, Cristian Dan!

Total
0
Shares
Related Posts