Alături de Gvozdenovic cu aceeași inimă

Foresta Suceava a devenit probabil echipa din România cu cele mai multe ”noi începuturi”.
Odată la câteva luni ne-am obișnuit ca pe Areni să sosească pe banca tehnică un nume sonor care inevitabil te duce cu gândul la succes.
Dacă s-ar face un clasament pe baza numelor celor care antrenează echipa cu siguranță Foresta ar fi jucat azi cel puțin în Liga I dacă nu chiar s-ar fi luptat pentru play-off.
În ultimii 3 ani la Suceava au venit nume precum: Nuno Pedro, Florentin Petre, Selim Benachour, Petre Grigoraș, Dorin Goian și începând de astăzi Ivan Gvozdenovic.
Din păcate până acum toate numele enumerate cu excepția ultimului nu au fost sinonime succesului. Poate cu un singur amendament în persoana lui Petre Grigoraș.
Cu el la timonă echipa practica un joc solid, rezultatele au fost bune, dar din păcate ratarea obiectivului impus a fost sinonimă cu rezilierea contractului.
Cum spuneam în incipit, astăzi, la Suceava s-a mai aprins o mică speranță. Deja ne e greu să le ținem șirul.
Pe gazonul de pe bătrânul Areni, Andrei Ciutac l-a prezentat pe cel care va conduce banca Forestei până la vară. Un antrenor la început de drum, un antrenor licențiat PRO care are în spate o prestigioasă carieră sportivă.
Va reuși Gvozdenovic să rupă acest lanț al slăbiciunilor?! Va reuși acesta să facă ceea ce nu au reușit cei de dinaintea sa?!
Aproape imposibil de dat un răspuns.
Personal îi voi oferi aceeași încredere pe care i-am oferit lui Grig sau lui Goe. Iar dacă va reuși ceva notabil cu siguranță Suceava îi va fi la picioare.
Deși nu o să fim lângă tine aproape, cine știe până când, deși nu vom putea zgudui tribuna a doua, noi vom fi alături de tine mister, cum am fost alături de ceilalți.
Mult succes Ivan Gvozdenovic!

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts