Sponsori Sponsori

Echipele sucevene angrenate în Liga a III-a continuă pregătirea

Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni au parte de jocuri de pregătire antrenante, iar evoluțiile celor trei echipe sunt îmbucurătoare. 

Deși nu au rupt gura târgului din punct de vedere al achizițiilor, cele trei formații sucevene care reprezintă județul în Liga a III-a se descurcă destul de bine în jocurile de pregătire. Tehnicienii celor trei echipe caută ”11”-le perfect cu care vor aborda partea a doua a sezonului care stă să înceapă în mai puțin de două săptămâni.

În jocul de pregătire de sâmbătă, Foresta Suceava a făcut instrucție cu gruparea vasluiană Rapid Brodoc pe care a învins-o cu scorul de 9-2. Pentru ”galben-verzii” pregătiți de Dorin Goian au înscris: Filip (hat-trick), Hagiu (două reușite), Botezatu, Mihalciuc, Martin și Chika.

Și Bucovina Rădăuți s-a impus la scor în testul desfășurat în compania grupării CSM Pașcani. Trupa lui Marius Lup a trecut cu 4-1 de ieșeni grație reușitelor semnate de Șvichi (2 goluri), Stoian și Dumitraș.

Tot un succes a bifat și Șomuz Fălticeni care s-a impus pe stadionul din Bucecea în fața Viitorului Darabani cu scorul de 2-1. Echipa antrenată de Daniel Stoica a întors rezultatul de 1-0 și a câștigat în urma reușitelor lui Cîrstean și Savin.

Până pe 11 martie, cele trei echipe sucevene vor mai disputa cel puțin un joc test. În primul joc oficial din acest an, Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava vor evolua pe teren propriu în timp ce Șomuz Fălticeni va evolua în deplasare.

Total
0
Shares
Related Posts