AJF Suceava învinsă la scor de AJF Iași în Cupa ”Ștefan cel Mare”

Cu 4 jucători dintre cei prezenți la Turneul din Bruxelles, AJF Suceava a improvizat o formație în ultimul moment.

Cu un lot de doar 10 jucători dintre care doi portari, așa s-a prezentat AJF Suceava la Cupa Ștefan cel Mare de la Vaslui. Gurile cârcotașe ar spune că organziarea a lăsat de dorit, însă adevărul e altul. Majoritatea jucătorilor au anunțat în ziua plecării că nu pot fi prezenți din diverese motive, găsind tot felul de scuze. Trecând peste neseriozitatea unora, AJF Suceava a trebuit să improvizeze, motiv pentru care profesorul univeristar, Bogdan Grosu, dar și președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, au fost nevoiți să încalțe ghetele de fotbaliști.

În ceea ce privește jocul, derby-ul dintre AJF Iași și AJF Suceava a fost arbitrat de o brigadă din… Iași. Nu înțelegem de ce aspectul acesta a trecut neobservat de organizatorii competiției, dar uneori trebuie să te supui și regulilor nedrepte din cadrul unui turneu. După primele 45 de minute, AJF Iași a intrat cu avantajul unui gol la pauză, existând semne că AJF Suceava ar putea să revină pe tabelă și în ciuda improvizațiilor făcute. În debutul reprizei secunde, ieșenii au dus scorul la 2-0, motiv pentru care și Suceava a ieșit la joc riscând. Câteva minute mai târziu, Mihăiță Gheorghiță trimite un șut de la aproximativ 25 de metri care se duce spectaculos în bara transversală și cade după părerea arbitrilor pe linia porții spre disperarea băncii tehnice. Între timp, unul dintre asistenți ridică eronat fanionul la două faze de atac ale sucevenilor, iar dialogul care a urmat ne-a ”uimit”:

Răzvan Bîgu: ”Noi venim peste 160 de km să-ți bați tu joc de noi?”

Arbitrul de centru: ”Trebuia să stai acasă!” 

Între timp, ai noștri sunt epuizați fizic, pe parcurs intră și președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, dar și portarul celor de la Siretul Dolhasca, Băiceanu Angel, dar nu ca și portar ci ca jucător de câmp. Pe finalul jocului, în ultimele 5 minute, AJF Iași reușește să mai înscrie două goluri care îi scapă de orice emoție. Iar noi ne-am întors acasă unde ne vom pregăti de un nou sezon de Liga IV-a, dar până atunci, miercuri la Liteni va avea loc turul II al Cupei României, meci în care Viitorul Liteni va primi vizita celor de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost prezent la sferturile Cupei ”Ștefan cel Mare”. Șeful fotbalului românesc a fost însoțit de directorul de dezvoltare al FRF, Ciprian Paraschiv.

Ca să terminăm, totuși, într-o notă relaxantă, am sintetizat și lucrurile frumoase pe care le-am văzut în Vaslui, spre exemplu ștrandul din apropierea terenului de fotbal:

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts