fbpx

Foresta Suceava, pași greșiți în drumul spre Liga a II-a

”Zero goluri, zero fotbal” e expresia care caracterizează jocul dintre CSM Pașcani și Foresta Suceava din etapa a VIII-a a Seriei I a Ligii a III-a. 

”Galben-verzii” pregătiți de sârbul Ivan Gvozdenovic s-au încurcat sâmbătă, 31 ocotmbrie, de CSM Pașcani, într-un joc în care gazdele erau văzute ca victime sigure. Cele mai mari ocazii ale meciului le-au aparținut sucevenilor care au trimis de două ori mingea în transversală. Primul care a ”zguduit” poarta a fost Robert Martin în prima repriză fiind urmat de Dudu Drugă pe finalul celei de-a doua reprize. Sucevenii și-au creat în câteva ocazii importante, însă fără a realiza vreo modificare pe tabelă, pe final elevii lui Gvozdenovic au riscat și au fost aproape de a pleca și fără punctul obținut.

Egalul din acest joc nu-i ajută deloc pe forestieri care așteaptă următorul duel din runda a IX-a cu CS Dante Botoșani, formație care a învins-o pe Șomuz Fălticeni în această rundă. Până la acest joc, ”galben-verzii” vor disputa miercuri restanța cu Sporting Juniorul Vaslui.

Rezultatele etapei a VIII-a a Ligii a III-a Seria I: 

Oct 31, 2020 15:00 CS Dante Botoşani  2 – 0 ACS Şomuz Fălticeni
Oct 31, 2020 15:00 ACS Huşana Huşi  1 – 2 CSM Bucovina Rădăuţi
Oct 31, 2020 15:00 ACS Bradu Borca  1 – 1 ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ
Oct 31, 2020 15:00 CS Sporting Juniorul Vaslui  0 – 6 CS Ştiinţa Miroslava
Oct 31, 2020 15:00 CSM Paşcani  0 – 0 ACS Foresta Suceava

Clasamentul Ligii a III-a Seria I: 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Leave a Reply