Sponsori Sponsori

ACS Dream Team Suceava, vizitată de Moș Crăciun la Ipotești

Micuții fotbaliști antrenați de Daniel Bălan, Gabriel Șuleru, Vasile Vitu și Paul Bosancu au fost premiați pentru parcursul din acest an, dar și pentru progresele pe care le arată la antrenamente. Deși, Moș Crăciun nu a poposit foarte mult în Suceava pentru că are și alți copii cuminți pe care trebuie să-i viziteze, acesta le-a lăsat celor din clubul ACS Dream Team Suceava pachetele pentru viitorii fotbaliști ai României.

Moșul le-a transmis piticilor prin antrenorii clubului să fie cuminți, ascultători, să învețe bine la școală și să muncească mult ca să devină mari fotbaliști și să-l aștepte și în noaptea de Ajun pentru că nu-i va uita.

“A fost un an în care am muncit mult împreună cu colegii mei și pe care vrem să-l încheiem cu rezultate frumoase în cadrul Cupei Moș Crăciun care va debuta în aceste zile. Competițiile sunt importante pentru cei mici pentru că au ocazia să se dueleze cu alte cluburi. Noi vom continua să muncim și anul viitor și împreună cu cei mici să creștem frumos generații de fotbaliști care să ne reprezinte peste ani de zile.”, a declarat Daniel Bălan, antrenor ACS Dream Team Suceava.

Pe lângă cadouri, puștii de la ACS Dream Team Suceava au primit și diplome din partea clubului pentru activitatea de-a lungul acestui an.

“Săptămânal ne dedicăm timp sportivilor noștri și ne bucurăm că sunt foarte ascultători la antrenamente și chiar am observat un progres față de momentul în care au venit în clubul nostru și pânâ în prezent. De altfel, ținem neapărat să mulțumim domnului primar al comunei Ipotești, Dumitru Gulei, pentru că de fiecare dată a fost alături de noi și a înțeles cât de important este sportul pentru cei mici. Mulțumim și Consiliului Local al comunei Ipotești, dar și partenerilor noștri de la Olcab și Mihu Acoperișuri.”, a transmis și Gabriel Șuleru, antrenor ACS Dream Team Suceava.

ACS Dream Team Suceava este unul dintre cele mai noi cluburi de fotbal din județ și care își desfășoară activitatea în comuna Ipotești, municipiul Suceava și orașul Cajvana.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts