Vremea rea amână meciurile de Liga a IV-a, Liga a V-a, copii și juniori programate în acest week-end

Ședința Comitetului de Urgență a Asociației Județene de Fotbal din Suceava, care a avut loc miercuri, 5 aprilie, a hotărât că etapa programată pentru acest weekend în Liga IV, Liga V, copii și juniori va fi reprogramată. Motivul acestei decizii a fost vremea nefavorabilă, care a adus cu ea o cantitate semnificativă de zăpadă.

În ciuda faptului că este aproape luna aprilie, județul Suceava a fost lovită de o ninsoare puternică, care a dus la formarea unui strat gros de zăpadă. Această condiție meteorologică a făcut imposibilă desfășurarea meciurilor programate pentru acest weekend, motiv pentru care Comitetul de Urgență a luat decizia de a le reprograma. Cu toate acestea, oficialii sunt pregătiți să acționeze rapid și să ia decizii în interesul jucătorilor și suporterilor.

Ciprian Anton: ”Nu ne putem risca să punem în pericol integritatea jucătorilor”

”Această decizie vine în urma ninsorii care s-a abătut asupra întregii regiuni. Jocurile trebuie să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar așa că era necesar ca măcar pentru această rundă să amânăm toate jocurile. Cele mai multe dintre terenurile din județ sunt acoperite cu un strat gros de zăpadă, chiar și dacă s-ar îndepărta aceasta până la ora jocurilor, integritatea jucătorilor ar putea fi pusă în pericol.”, a declarat Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

Pentru a evita orice confuzie, organizatorii au anunțat că noile date pentru meciurile reprogramate vor fi stabilite și anunțate în cel mai scurt timp posibil.

Total
0
Shares
Related Posts