”Vreau să jucăm fotbal, dar nu avem unde”

Astăzi, am rămas emoționat în urma unui mesaj pe care l-am primit pe pagina GalbenVerde.ro… Un tânăr ne-a scris următorul mesaj:

Buna ziuă! Aș vrea să știu dacă mă puteți ajuta în privința următoarei situatii! Eu, împreună cu mai mulți colegi de la Liteni, generația de juniori ce am încheiat din a mai juca anul trecut în Mai la terminarea campionatului am vrea să jucăm din nou împreună la o echipă. Deoarece nu găsim o echipă în care să putem juca toți, deoarece acestea au deja echipe formate sau nu avem loc din cauza altora mai în vârstă, aș vrea să știu dacă dumneavoastră credeți că puteți atrage lângă dumneavoastră sponsori și să creăm o echipă tânără măcar la nivelul Ligii a V-a. Urmăresc de mult activitatea dumneavoastră anul trecut punând umărul în mare parte la câștigarea unuia dintre episoadele în care ați venit să vedeți Liteniul la treabă! Suntem mulți tineri care vrem să mai jucăm, dar nu avem loc de “vedete” de anii lui Iliescu! Aștept un răspuns în cazul în care credeți că ne puteți ajuta. Vă mulțumesc!

Ne plângem că nu avem jucători tineri în campionatele Ligii a IV-a și a V-a, însă din păcate ei sunt, dar nu au unde juca. În urmă cu două săptămâni am relatat câteva experiențe pe care le-am avut în Brașov și Sibiu unde am văzut foarte mulți jucători tineri în echipele de start la nivelul Ligii a IV-a. Iar mesajul pe care l-am primit astăzi m-a emoționat din două motive:

  1. Pentru că avem nevoie de tineri fotbaliști în Suceava pentru viitorul orașului
  2. Pentru că acest tip de tânăr fotbalist merită mai mult, cel care își dorește să joace fotbal

Să creăm singuri o echipă este peste nivelul posibilităților noastre, dar împreună cu mai mulți oameni și iubitori de fotbal, am putea face ca lucrul acesta să se întâmple. Nu vreau să vorbesc foarte mult, cred că mesajul acestui tânăr spune totul. Pe voi v-a convins?! Atunci trimiteți-ne mesaj și hai să ne apucăm de treabă. 🙂

Total
0
Shares
Related Posts