Aniversăm doi ani de la debutul proiectului ”Turul județului la fotbal”

Pe 14 august 2017 puneam bazele unui proiect care avea să capete un adevărat succes la nivel județean. 

La doi ani în care am reușit să facem fotbalul județean mai plăcut și să aducem o altă culoare în acest sport, sărbătorim un proiect care a venit ca un beneficiu pentru echipele din Liga a IV-a și Liga a V-a. Un beneficiu pe care nu l-am adus singur ci împreună cu colegii mei fără de care acest proiect nu ar fi putut continua. Din acest proiect au făcut parte diverși membri, însă de la început până în prezent, alături de mine tot timpul a fost Lucian Acxanei, cel care a venit și cu ideea acestui minunat proiect. Pentru SportSV.ro (GalbenVerde.ro pe atunci), Lucian era un nou-venit, însă avea acea nebunie de a face ceva pentru fotbalul din acest oraș chiar și în condițiile în care noi ne auto-finanțăm în proiectele pe care le desfășurăm. Dacă derulez timpul mai în urmă, îmi dau seama că tot prin această perioadă, dar cu un an mai devreme de ”Turul județului la fotbal” am deschis site-ul GalbenVerde.ro (în prezent SportSV.ro). Dacă tot spuneam că un merit mare îl au colegii mei pentru că suntem câțiva membri care am rămas fideli proiectelor noastre încă de la început, țin totuși să spun că și voi cei care ne citiți articolele și apreciați munca noastră aveți un rol important pentru ceea ce suntem astăzi.

Postarea care anunța debutul proiectului ”Turul județului la fotbal”  

”GalbenVerde.ro este site-ul care ține cont de opinia ta! În urma numeroaselor mesaje primite pe Facebook, am decis să începem “Turul județului la fotbal”.

Daca îți dorești să-ți faci echipa celebră, să cunoaștem antrenorul și stilul de joc, scrie un text la această postare cu numele echipei pe care vrei să o promovăm! Vom veni la primul meci acasă al echipei care va fi cea mai “strigată” în cadrul acestei postări și vom face o cronică despre tot ce se întâmplă în cadrul echipei.

Pentru că iubim atât de mult sportul ăsta, vrem să-l ducem la următorul nivel. Ajută-ți prietenii, promovează localitatea și pentru o zi, ajută-i pe ai tăi să fie pe prima pagina a site-ului nostru.

Cu ajutorul tău, al suporterului, ducem dragostea de fotbal rural la rang de vedetă. Nu uita, lasă un comentariu care să conțină numele echipei locale pe care vrei să o vizităm, și practic ai câștigat o cronică despre echipa și meleagurile pe care le numești “Acasă”!

Împreună, facem fotbalul rural, mondial!”

Mulțumim pe această cale și președintelui Asociației Județene de Fotbal, Ciprian Anton care ni s-a alăturat proiectului nostru încă din primul sezon, dar și televiziunii NEst-TV Channel care ne-a sprijinit cu echipamente de filmat, dar și de transmisie.

Pentru că vrem să ne cunoașteți pe toți cei din cadrul echipei SportSV.ro:

 • Adrian Negru – fondator, redactor
 • Vasile Pașcu – fondator
 • Daniel Matei – realizator site
 • Lucian Acxanei – redactor, inițiator ”Turul județului la fotbal”
 • Dragoș Negură – redactor
 • Marius Nicolae – redactor
 • Gabriel Mihai – fotoreporter
 • Paul Cojocariu – redactor, editor foto
 • Horodenciuc Nicu – colaborator, editor foto
 • Paul Andrei Beșleagă – colaborator
 • Florin Păduraru – colaborator
 • Costi Solovăstru – colaborator
 • Nicoleta Humă – colaborator

Ținem să le mulțumim și celor care au făcut parte de-a lungul timpului din proiectele noastre, cu toții au avut un rol important și au lăsat ceva bun în urmă.

Proiectul ”Turul județului la fotbal” va fi prezent și în acest weekend pe terenurile de fotbal din județ, acolo de unde vom transmite LIVE VIDEO pe facebook unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a X-a a Ligii a IV-a.

Total
0
Shares
Related Posts