Visul Ligii a III-a, interzis pentru Viitorul Liteni?!

Viitorul Liteni a fost învinsă cu scorul de 2-0 de către Odorheiu Secuiesc în manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a.

Campioana județului Suceava, Viitorul Liteni a fost învinsă duminică, 16 mai, în meciul tur al barajului de promovare în Liga a III-a de formația Odorheiu Secuiesc. Elevii lui Demis Maranda și Cătălin Holca au avut parte de un meci dificil în Harghita, iar echipa din localitate și-a asigurat un avantaj liniștitor în vederea returului. Formația harghiteană s-a impus cu scorul de 2-0 în urma reușitelor lui Laszlo Hodgyai în minutul 35 și Csongor Simo în minutul 73 din penalty.

La finalul partidei, formația suceveană a acuzat arbitrajul că ar fi tras într-o singură direcție, în condițiile în care la faza penalty-ului din minutul 73, portarul George Niga nu l-ar fi atins pe adversarul său, însă arbitrul s-a lăsat destul de ușor impresionat de căderea jucătorului harghitean.

În altă ordine de idei, returul va avea loc week-end-ul următor la Liteni, iar Viitorul lui Demis Maranda și Cătălin Holca au o misiune extrem de dificilă, revenirea de la 2-0.

Total
0
Shares
Related Posts