Lupta pentru primul loc devine și mai interesantă cu patru etape înainte de final în Seria I a Ligii a V-a

Polul Nord Brodina, Releul Mihoveni, Sporting Siminicea, Voința Zvoriștea și Unirea Salcea sunt echipele care se luptă pentru șefia Seriei I în Liga a V-a. 

Runda cu numărul 14 a Seriei I a Ligii a V-a a adus în fața pasionaților de fotbal amator dueluri interesante, dar și goluri multe. Vremea frumoasă de afară i-a scos și pe suporteri din case. În seria I nu a fost înregistrată nicio remiză și s-au marcat nu mai puțin de 30 de goluri în cele 5 meciuri disputate.

Cel mai echilibrat duel al rundei a fost jocul dintre Sporting Siminicea și Voința Zvoriștea. Gazdele au câștigat la limită, scor 2-1, după un duel de care pe care. Golurile echipei din Siminicea au fost înscrise de Narcis Huțanu și Radu Luncariu, în timp ce pentru oaspeți a înscris Manuel Bejinariu.

Polul Nord Brodina s-a impus în duelul de pe teren propriu cu Viitorul Vadu Moldovei, scor 3-1. În urma acestei înfrângeri, oaspeții au ieșit din calculele pentru podiumul clasamentului. Adi Coroama, Viorel Calancea și Lucian Lavric au marcat golurile victoriei pentru formația din Brodina, iar Adrian Gavril a înscris golul de onoare al oaspeților.

Voința Hânțești a câștigat la scor de tenis, scor 6-1, partida cu Sporting Voința Bunești. Golurile echipei din Hânțești au fost izbutite de Daniel Alexiuc, Dorin Atomei, Florin Atomei, Ciprian Baltariu (două goluri) și Robert Miron.

Viitorul Forăști a pierdut pe teren propriu, scor 2-4, duelul cu Releul Mihoveni. Pentru formația oaspete au înscris Strugariu, Bran, Onofrei și Casariu.

Unirea Salcea a înregistrat scorul rundei și a făcut spectacol în partida cu FC Marginea. Trupa lui Mihai Palaghiea a câștigat cu scorul de 8-2. Reușitele gazdelor au fost semnate de Florin Oroșan, Sami Hrițcu (două goluri), Marius Moscaliuc (două goluri), Radu Gîză, Ionuț Standolaru și Silviu Ignat.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 14 33p
2 ACS Releul Mihoveni Scheia 14 30p
3 ACS Sporting Siminicea 14 29p
4 AS Voința Zvoriștea 14 28p
5 AS Unirea Salcea 14 28p
6 ACS Viitorul Vadu Moldovei 14 22p
7 ACS Voința Hânțești 14 16p
8 FC Marginea 14 16p
9 AS Viitorul Forăști 14 4p
10 CS Sporting Voința Bunești 14 0p

Grupările din Liga a V-a își vor da întâlnire peste două săptămâni având în vedere că week-end-ul viitor creștinii vor sărbători Paștele.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Ionuț Tucaliuc

Total
0
Shares
Related Posts