Viitorul Liteni, noua campioană a Ligii a IV-a

Echipa pregătită de Demis Maranda și Cătălin Holca reușește să cucerească un nou titlu de campioană județeană după ce și-a consolidat matematic fotoliul de lideră a clasamentului. 

Cu cinci etape înainte de final, Viitorul Liteni a devenit campioană și asta pentru că diferența de puncte față de urmăritoare este asigurată și de retragerea din campionat a două adversare pe care le-ar fi întâlnit în rundele următoare și anume CSM Dorna Vatra Dornei și Concordia Grămești.

Trupa lui Demis Maranda și Cătălin Holca a obținut cele trei puncte după ce Viitorul Liteni a înregistrat scorul rundei în Liga a IV-a în fața Academicii Gălănești. Dan Lungu Dan (5 goluri), Petrică Maftei (3 goluri), Radu Tomescu (2 goluri) și Bîgu Răzvan au înscris în poarta oaspeților, în timp ce pentru echipa din Gălănești, tânărul Timotei Rusu și-a trecut de trei ori numele pe tabelă.

Bucovina Dărmănești a făcut instrucție pe teren propriu cu Recolta Fântânele. Echipa manageriată de Andrei Grigoriciuc a trecut fără emoții reușind o victorie spectaculoasă în fața unei audiențe destul de mari. Ionuț Abdulacai, David Barbir, Vasile Seliuc, Cristian Bilț și Costel Seserman au fost marcatorii Bucovinei Dărmănești.

Juniorul Suceava nu a avut emoții cu echipa pregătită de Constantin Ferariu pe care a învins-o cu scorul de 5-2 pe stadionul din Ițcani. Siretul Dolhasca rămâne surpriza neplăcută din acest sezon, echipa care reușea să câștige campionatul în urmă cu câteva sezoane și să fie mereu în TOP 5, anul acesta poziția din clasament este o iluzie a formației care era în sezoanele precedente.
Victoria Vatra Moldoviței s-a impus pe teren propriu în fața echipei secunde a Forestei Suceava, care venea după o serie de rezultate foarte bune. Gazdele au învins cu scorul de 3-1 și au obținut toate punctele din acest joc.
Șomuzul Preutești a obținut victorie într-o deplasare lungă și grea pe terenul grupării ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc. Trupa lui Cătălin Vasiliu a câștigat cu scorul de 3-1 grație reușitelor semnate de Andrei Aileni (2 goluri) și Dragoș Maftei.
Moldova Drăgușeni și Progresul Frătăuții Vechi au trecut în această rundă de CSM Dorna, respectiv Concordia Grămești cu scorul de 3-0 la masa verde după retragerea acestora din campionat.
Clasamentul Ligii a IV-a: 
# Echipa M P
1 CSO Viitorul Liteni 23 59p
2 ACS Juniorul Suceava 24 51p
3 ACS Moldova Drăgușeni 23 48p
4 ACS Șomuzul Preutești 23 48p
5 AS Progresul Frătăuții Vechi 23 39p
6 ACS Academica Gălănești 24 35p
7 AS Bucovina Dărmănești 23 33p
8 ACS Foresta Suceava 23 32p
9 AS Victoria Vatra Moldoviței 24 32p
10 AS Amatorii Rarău 24 29p
11 CSO Siretul Dolhasca 23 27p
12 ACS Recolta Fântânele 24 27p
13 CSM Dorna Vatra Dornei 23 22p
14 ACS Sporting Poieni Solca 23 12p
15 AS Concordia Grămești 23 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Viitorul Liteni

Total
0
Shares
Related Posts