CSM Suceava părăsește Cupa României după înfrângerea cu ”U” Cluj

Primul joc oficial din acest sezon a fost început cu stângul de voleibaliștii suceveni care au fost învinși cu 3-0 la seturi pe teren propriu de Universitatea Cluj. 

Voleibaliștii pregătiți de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc nu au avut nici o șansă în fața jucătorilor Universității Cluj. Cu toate că sucevenii au pierdut fără drept de apel primul set, în celelalte două CSM Suceava a echilibrat jocul, iar în anumite momente au și condus ostilitățile, însă din nefericire nu pentru mult timp. Mai experimentați decât adevsarii lor, clujenii au trecut de gruparea suceveană în cele trei seturi și și-au adjudecat participarea în faza următoare a competiției.

CSM Suceava: Lucian Tofan, Darius Pop (3 puncte), Alexandru Roman (1 punct), Andrei Sasu, Sabin Hortopeanu, Marius Gontariu (9 puncte), Matei Platon, Cosmin Boghean (4 puncte), Alexandru Dragomir (1 punct), Cezar Ciubotariu, Cosmin Ciubotaru (4 puncte), Andrei Curic.

După eliminarea din Cupa României, jucătorii lui Tudor Orășanu și Vasile Moșuc se vor concentra pe jocurile din campionatul Diviziei A, acolo unde CSM Suceava revine după o pauză de 12 ani.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts