VIDEO | Viitorul Liteni este câștigătoarea Cupei pentru al doilea an consecutiv

Formația antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca este prima formație din Liga a IV-a care reușește să ia Cupa României pentru al doilea an la rând. 

Liderul Ligii a IV-a, Viitorul Liteni a început jocul cum nu se putea mai bine, după 15 minute, Andrei Bijec a ieșit la rampă și a deschis scorul. Replica celor de la Fîntînele a venit în minutul 24 când Cristian Vîrlan a trimis un șut spre poarta Liteniului, însă Ionuț Bicleanu parează șutul și respinge mingea în corner. A urmat apoi un joc la mijlocul terenului, ocaziile fiind foarte puțin semnificative. La pauză, scor 1-0 pentru Viitorul Liteni.

În repriza secundă, echipa antrenată de Costel Patrașcanu și Ovidiu Adăscăliță a intrat mai motivată de la cabine, forțând egalarea. În minutul 53, arbitrul trece cu vederea un contact între un fundaș al Recoltei și un jucător al Liteniului care scăpase spre poarta apărată de Ionuț Ciornei. În minutul 64, Bogdan Prichici își trece și el o ocazie în cont. Recolta Fîntînele scapă încă o dată de primirea unui gol în minutul 73, centralul nu acordă lovitură de pedeapsă la o fază discutabilă. În minutul 78, Radu Tomescu, golgheterul Liteniului, putea duce scorul la 2-0, însă mingea trimisă de el din lovitură liberă zguduie bara transversală. În minutul 90, după o aglomerație în careul Liteniului, un jucător al Recoltei cade în careu însă centralul lasă jocul să continue spre disperarea celor de la Fîntînele. Scor final, 1-0 pentru Liteni.

Pentru al doilea an consecutiv, Viitorul Liteni câștigă Cupa României la nivel județean, elevii lui Demis Maranda încearcă să câștige eventul în acest sezon. În campionat, Liteniul este lider cu un avans de 8 puncte față de FC Pojorâta, ocupanta locului doi.

De menționat faptul că Viitorul Liteni a avut un parcurs foarte bun și în Cupa României la nivel național în acest sezon.

La finalul jocului, antrenorul Liteniului, Demis Maranda, reprezentantul celor de la Fîntînele, Daniel Scutariu și președintele Asociației Județene de Fotbal, Ciprian Anton au făcut câteva precizări referitoare la această finală:

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dănuț Chidoveț

Total
0
Shares
Related Posts