Sponsori Sponsori

VIDEO | Suceveanul Stejărel Vișinar, căpitanul Ceahlăului Piatra Neamț, a suferit o accidentare foarte gravă

Atitudine de căpitan! Fundașul Ceahlăului Piatra Neamț, Stejărel Vișinar, a suferit o accidentare horror în partida din Liga a II-a cu Unirea Slobozia. 

Fundașul originar din Suceava, Stejărel Vișinar, nu a rezistat decât șapte minute în partida cu Unirea Slobozia. Stoperul Ceahlăului a încercat să-l deposedeze pe jucătorul Unirii Slobozia, Christ Afalna, însă s-a ales cu o accidentare horror. Piciorul i-a rămas înfipt în gazon, iar medicii au intervenit imediat. Pentru câteva momente s-a făcut liniște pe stadion, imaginile cu piciorul rupt a fotbalistului din tabăra Ceahlăului a redus totul la tăcere.

Vișinar a primit îngrijiri medicale și în ciuda faptului că piciorul său arăta groaznic, căpitanul Ceahlăului și-a arătat atitudinea de luptător în fața camerelor care l-au surprins în timp ce medicii îi stabilizau membrul inferior. Ba mai mult, acesta s-a ridicat de pe targă și i-a încurajat pe colegi cărora le-a cerut să fie determinați și să obțină un rezultat pozitiv. Fundașul a fost transportat ulterior cu ambulanța la spital.

În cele din urmă, Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Ceahlăului și rămâne pe locul al treilea cu 31 de puncte, în timp ce formația pregătită de Cristi Pustai e pe 8 cu 22 de puncte.

Video cu accidentare lui Stejărel Vișinar: 

 

Total
0
Shares
Related Posts