Sponsori Sponsori

Baza sportivă de la Poiana Stampei, pe lista cluburilor profesioniste din România

De la cluburi de fotbal de Liga a III-a până la cele de Liga I, au ales să opteze pentru un cantonament la baza sportivă din Poiana Stampei.  

Investiția finalizată în urmă cu aproape 3 ani dispune de condiții ultra-moderne, iar facilitățile de care se bucură cluburile sunt extrem de atractive motiv pentru care în ultimii ani formații precum Oțelul Galați, CSM Zalău, CSM Reșița, CS Știința Miroslava, CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, Minerul Ocna Dej, CSM Focșani, multe alte licee cu profil sportiv, dar și cluburi private de copii și juniori au optat pentru o pregătire la baza sportivă din Poiana Stampei.

Baza sportivă de la Poiana Stampei dispune de un teren cu gazon natural, pistă de alergare cauciucată (tartan), teren cu gazon sintetic de dimensiune medie, sală de forță (fitness), sală de sport pentru: volei, handbal, baschet, fotbal în sală (futsal), cât și o zonă spa pentru recuperare, aceasta cuprinde: bazin mare de înot, jacuzzi apă caldă – apă rece, saună uscată, salină.

Condiții de pregătire ca în Austria

”Cluburile care ne-au trecut pragul spun că, aici la Poiana Stampei, beneficiază de condiții pe le-au mai întâlnit doar în Austria. Decât să facă o deplasare costisitoare peste hotare mai bine vin la Poiana Stampei. Avem totul ocupat și rezervat până în luna septembrie. Alegerea acestor echipe care vin la noi în cantonament nu fac decât să dezvolte comunitatea noastră punând pe harta turismului, dar și a sportului comuna Poiana Stampei. Susținerea sportului este și pentru comunitatea noastră o prioritate, nu doar pentru echipele care vin în cantonament, ca atare sperăm, întrucât acesta a fost și scopul, să dezvoltăm și să punem pe harta sportului și comunitatea noastră, având și noi la rândul nostru o asociație sportivă cu o echipă ce evoluează în Liga a V-a, dar și copii de vârste diferite în pregătire pentru a deveni viitori fotbaliști.”, a declarat Alex Isopel, responsabil Baza Sportivă Poiana Stampei.

De asemenea, baza sportivă de la Poiana Stampei beneficiază și de nocturnă, iar în sezonul precedent a fost organizat primul meci de Liga a V-a din județul Suceava în nocturnă. Duelul a avut loc între formațiile Larix Dornișoara, reprezentanta comunei Poiana Stampei, și Bradul Vama, partidă încheiată cu scorul de 3-3 sub privirile a zeci de oaspeți din străinătate (jurnaliști, vloggeri, influenceri sau simpli iubitori de fotbal).

Total
0
Shares
Related Posts