Sponsori Sponsori

Start perfect de sezon pentru Șoimii Gura Humorului în Liga a IV-a

Formațiile din Gura Humorului, Salcea, Preutești și Frumosu se mențin în fruntea clasamentului după primele patru etape din acest sezon al Ligii a IV-a. 

Succes la limită, dar de ajuns pentru gruparea Șoimii Gura Humorului pe terenul formației Recolta Fântânele. Jucătorii antrenați de Nicușor Kuruc au dispus cu scorul de 1-0 grație reușitei semnate de Lucian Luchian. Astfel că humorenii mai adaugă alte trei puncte și se desprind în fruntea clasamentului ocupând primul loc cu 12 puncte din 12 posibile.

Juniorul Suceava a dat de pământ cu Progresul Frătăuții Vechi pe care a învins-o pe stadionul ”1 mai” din Ițcani cu scorul de 5-1. Trupa lui Laurențiu Berezoschi obține a doua victorie în trei partide din acest sezon și acumulează 6 puncte, în timp ce oaspeții coboară pe 10 în clasament cu 4 puncte.

Moldova Drăgușeni și Juniorul Salcea au remizat scor 2-2 după un joc spectaculos și foarte echilibrat. Pentru gazde au punctat Alin Scutariu și Ionuț Niță, în timp ce pentru gruparea lui Paul Bosancu au înscris Vasile Vitu și David Barbir. În urma acestui rezultat, formația din Salcea își întrerupe seria de victorii consecutive în acest început de sezon, însă se menține pe locul secund la doar două puncte de liderul Șoimii Gura Humorului.

Minerul Iacobeni a obținut 3 puncte la masa verde după ce CSM II Bucovina Rădăuți și-a anunțat nereprezentarea la acest joc. Echipa secundă a Rădăuțiului era formată din jucătorii Academicii Gălănești, însă mare parte dintre aceștia au ales să părăsească corabia la începutul acestei ediții de campionat.

Bucovina Dărmănești este în cădere liberă în acest sezon după ce a cedat surprinzător pe teren propriu în fața formației Sporting Poieni Solca, scor 1-3.

Forestierul Frumosu a reușit una dintre surprizele acestei runde obținând o victorie muncită în fața campioanei en-titre, Viitorul Liteni. Gruparea din Frumosu a dispus cu scorul de 2-1 de echipa pregătită de Demis Maranda și Cătălin Holca. Gazdele au urcat până pe locul 4 în clasament la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3, Șomuzul Preutești, 9 puncte, însă cu un golaveraj mai slab.

Bradul Putna dă semne de revenire după un început mai greu de campionat. Echipa pregătită de Dimitrie Bîru a câștigat cu scorul de 3-1 în fața formației Șomuzul Preutești. Cosmin Coroamă, Ovidiu Rusu și Liviu Coroamă au semnat golurile victoriei echipei din Putna.

ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a după rezultatele etapei a IV-a:  

# Echipa M P
1 ACS FC Şoimii Gura Humorului 4 12p
2 ACS Juniorul Salcea 4 10p
3 ACS Şomuzul Preuteşti 4 9p
4 ACS Forestierul Frumosu 4 9p
5 CSO Viitorul Liteni 4 7p
6 CS Bradul Putna 4 7p
7 ACS Juniorul Suceava 3 6p
8 ACS Sporting Poieni Solca 3 6p
9 AS Minerul Iacobeni 4 6p
10 AS Progresul Fratautii Vechi 4 4p
11 ACS Moldova Draguseni 4 3p
12 ACS Recolta Fantanele 3 1p
13 AS Bucovina Darmanesti 4 0p
14 AS Amatorii Rarău 3 0p
15 CSM Bucovina II Rădăuţi 4 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Șoimii Gura Humorului

 

Total
0
Shares
Related Posts