Sponsori Sponsori

VIDEO | Dorin Goian: “Ne așteaptă un joc foarte dificil”

Sâmbătă, începând cu ora 18:00, stadionul Municipal Rădăuți va găzdui derby-ul dintre CSM Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava.

Într-un interviu acordat televiziunii NEst-TV Channel, Dorin Goian a declarat că duelul dintre Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava este un joc ca oricare altul și atât cei din staff cât și jucătorii se concentrează pe acest ultim meci. Acesta a mai susținut faptul că își dorește ca echipa sa să se mențină pe poziția a doua și după acest joc. Pentru jocul cu Foresta Suceava, cei de la Bucovina Rădăuți nu se vor putea baza pe serviciile lui Iulian Ionesi.

Tehnicianul rădăuțenilor se așteaptă la o prezență numeroasă pentru jocul de sâmbătă fiind un derby local. Cu toate că în etapa precedentă Rădăuțiul a suferit o înfrângere la Focșani, iar Foresta a reușit să învingă liderul, Gloria Buzău, “Goe” este încrezător că elevii săi vor fi mai determinați să termine acest sezon cu o victorie în fața propriilor suporteri.

Întrebat despre zvonurile care circulă atât prin Rădăuți și Suceava despre un interes al formațiilor Foresta Suceava și Aerostar Bacău cu privire la serviciile sale, acesta a spus că deocamdată se concentrează pe ultimul meci din acest sezon și că singurul interes ar fi din partea celor de la Aerostar Bacău, însă nimic concretizat.

În acest sezon, Bucovina Rădăuți a obținut două victorii în fața Forestei Suceava, una în Cupa României cu scorul de 1-0, iar o alta în turul campionatului Ligii a III-a când s-a impus pe Areni cu scorul de 4-2.

Puteți urmări interviul video acordat de Dorin Goian televiziunii NEst-TV Channel: 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts