VIDEO | CSU Suceava a făcut spectacol în fața propriilor suporteri

CSU din Suceava s-a impus cu scorul de 40-30 în fața grupării HC Odorhei. Campionii mondiali la canotaj, Ionela și Marius Cozmiuc, i-au susținut din tribune pe ”univeristari”. 

Cu o sală arhiplină, dar și cu prezența campionilor mondiali la canotaj, Ionela și Marius Cozmiuc, CSU Suceava a obținut o victorie pe măsură în fața ultimei clasate din Liga Zimbrilor, HC Odorhei. Formația suceveană a controlat partida de la început până la sfârșit și s-au desprins repede pe tabelă. Handbaliștii antrenați de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei au făcut spectacol în fața propriilor suporteri și s-au impus la finalul celor 60 de minute cu scorul de 40-30, fiind unul dintre cele mai frumoase meciuri ale ”universitarilor” în acest sezon de ligă națională.

CSU din Suceava: Darius Makaria, Dragoș Podovei, Elod Szasz, Adrian Tîrzioru (4), Claudiu Lăzurcă (2), Leonard Ștefan (2), Cătălin Zarițchi (3), Vencel Csog (7), Albert Vizitiu (2), Pavel Loic (3), Cosmin Lupu, Daniel Stanciuc (6), Răzvan Gavriloaia (5), Adrian Urdă (3), Irakli Kbilashvili (1), Alex Dascălu (2).

Clasamentul Ligii Zimbrilor după etapa a VI-a: 

Vezi ce au declarat după jocul dintre CSU din Suceava și HC Odorhei antrenorii și jucătorii celor două formații: 

În runda următoare, CSU Suceava va evolua în deplasare la Constanța, într-un meci programat miercuri, 5 octombrie, începând cu ora 18:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts