Sponsori Sponsori

Victorii importante pentru Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni

Semne de revenire pentru Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni care au reușit să obțină toate cele trei puncte în această rundă.

Trupa lui Ionuț Plămadă a avut viață grea la Vaslui, unde nou-promovata Rapid Brodoc îi conducea în minutul 42 cu 2-0 pe rădăuțeni după reușitele lui Vasile Hagiu, ex-jucătorul Forestei Suceava. Adrian Stroe a dat primul semnal al revenirii pe stadionul municipal din Vaslui când a redus din diferență în minutele de prelungire ale primei reprize.

În partea secundă, Ionuț Plămadă a mizat totul pe cartea atacului, iar forcingul rădăuțenilor a dat roade. În minutul 57, golgheterul Ionel Stoian a relansat jocul egalând la 2 pe tabelă. Cu 8 minute înainte de final, Cătălin Coroamă avea să le aducă rădăuțenilor cele 3 puncte stabilind și scorul final 3-2 pentru formația din Bucovina.

La Fălticeni lucrurile nu stăteau deloc roz pentru jucători, dar și pentru Iulian Ionesi înaintea acestei runde. Șomuz era obligată să obțină cele trei puncte în partida cu Știința Miroslava dacă voia să mai spere la unul din locurile care asigură prezența în play-off.

Însă fălticenenii au arătat mult mai bine în acest joc încă din startul partidei. Vasile Vitu avea să deschidă scorul în minutul 18 pe stadionul “Constantin Jamaischi” din Fălticeni. Rezultat care s-a menținut de altfel până la pauză.

În partea secundă, tânărul jucător talentat al Fălticeniului, George Cîrstean avea să mai risipească din emoții majorând scorul la 2-0. Iar în minutul 83, orice speranță a oaspeților a fost risipită după golul înscris din penalty de atacantul Robert Ciobanu.

Trei puncte importante pentru ambele echipe ale județului Suceava care le ridică moralul în vederea jocurilor următoare.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts