Victorii obținute dificil în această etapă de ocupantele primelor trei locuri în clasamentul Ligii a IV-a

Cel mai spectaculos duel al rundei cu numărul 21 s-a disputat la Iacobeni, acolo unde Minerul a cedat în fața Juniorului Suceava cu scorul de 3-6. 

Lupta pentru fotoliul de lider rămâne una strânsă, iar etapa cu numărul 21 a fost aproape să ofere câteva surprize, însă după cele 90 de minute ocupantele primelor trei locuri au ieșit victorioase. Juniorul Salcea și Șoimii Gura Humorului merg braț la braț, iar Bradul Putna stă la pândă, însă nici Juniorul Suceava nu renunță la luptă care a obținut o victorie spectaculoasă la Iacobeni.

Pe departe cel mai spectaculos joc al rundei, cu nu mai puțin de 9 goluri, duelul de la Iacobeni s-a consemnat cu victoria echipei oaspete, Juniorul Suceava. Trupa lui Bogdan Pantea a înscris de 6 ori, de 5 ori în poarta adversă, iar o dată a beneficiat și de un autogol al echipei gazdă, însă după ce chiar Juniorul a înscris la începutul jocului în propria poartă. Marius Zaharie (3 goluri), Adrian Stîncă și Ianis Smocot i-au adus punctele echipei din Suceava, iar pentru Minerul au înscris Răzvan Coca și Ioan Pilug.

Juniorul Salcea a trecut la limită de formația Recolta Fântânele care a fost aproape de o surpriză. Echipa oaspete a deschis scorul prin Gabriel Țurcanu, iar gazdele au egalat prin Ionel Zamă în urma unui penalty. Cezar Malanca a adus cele trei puncte în contul trupei pregătite de Paul Bosancu.

Meci echilibrat și la Poieni Solca, acolo unde Sporting a cedat victoria în fața nou-promovatei Forestierul Frumosu. Pentru gazde a înscris Ilie Călin, în timp ce golurile care adus victoria trupei din Frumosu au fost izbutite de Cornel Beldie și Vasile Hrab.

Progresul Frătăuții Vechi nu a reușit să țină piept formației Șoimii Gura Humorului, într-un meci disputat pe teren propriu. Oaspeții s-au impus cu scorul de 3-1 grație reușitelor semnate de Lucian Luchian (2 goluri) și Emanuel Moloce. Golul de onoare al trupei din Frătăuții Vechi a fost înscris de Andy Svichi.

La Câmpulung Moldovenesc echipa continuă să supraviețuiască în ciuda problemelor din ultima perioadă. ASA Rarău a pierdut la limită pe teren propriu duelul cu una dintre revelațiile acestui campionat, Bradul Putna, scor 1-2. Pentru gazde a înscris Ilie Ratundu, iar pentru oaspeții victoria a fost asigurată de golurile marcate de Cătălin Coroamă.

Viitorul Liteni a câștigat la masa verde duelul cu Moldova Drăgușeni, echipă care a anunțat că nu se va prezenta la acest joc, în timp ce Șomuzul Preutești a beneficiat de trei puncte din partida nedisputată cu CSM Bucovina II Rădăuți, echipă retrasă de la începutul ediției de campionat. Bucovina Dărmănești a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a: 

# Echipa M P
1 ACS Juniorul Salcea 20 52p
2 ACS FC Șoimii Gura Humorului 19 52p
3 CS Bradul Putna 20 48p
4 ACS Juniorul Suceava 19 45p
5 CSO Viitorul Liteni 20 42p
6 ACS Șomuzul Preutești 20 32p
7 ACS Forestierul Frumosu 20 32p
8 AS Progresul Frătăuții Vechi 20 26p
9 ACS Moldova Drăgușeni 20 26p
10 AS Minerul Iacobeni 20 24p
11 ACS Sporting Poieni Solca 19 19p
12 ACS Recolta Fântânele 19 16p
13 AS Bucovina Dărmănești 19 12p
14 AS Amatorii Rarău 19 3p
15 CSM Bucovina II Rădăuți 20 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Șoimii Gura Humorului 

Total
0
Shares
Related Posts