Victorie spectaculoasă pentru Bucovina Rădăuți în primul meci oficial din 2023

Într-un meci spectaculos, CSM Bucovina Rădăuți a reușit să învingă cu scorul de 5-3 echipa CSM Bacău, în cadrul primului joc oficial din acest an. Gazdele au jucat cu multă determinare și au reușit să obțină trei puncte importante în lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

CSM Bucovina Rădăuți a început foarte bine meciul, deschizând scorul în minutul 15 prin Ionel Stoian, care și-a făcut datoria de golgheter al rădăuțenilor. Stoian și-a trecut în cont dubla la zece minute mai târziu cu un gol superb.

Repriza secundă a început perfect pentru rădăuțeni care au dus scorul la 3-0 prin reușita lui Alexandru Aftanache din minutul 58. CSM Bacău a încercat să revină în meci și a reușit să reducă din diferență în minutul 68, prin golul marcat de Cozma, urmat de un nou gol care le dădea speranțe prin Corban în minutul 78. Gazdele nu s-au lăsat însă intimidate și au marcat din nou, și de această dată prin același Alexandru Aftanache, care a înscris în minutul 81 pentru 4-2. Tânărul fotbalist al rădăuțenilor a mai punctat o dată în minutul 90, completând astfel un hattrick impresionant. Corban a bifat și el o dublă pentru băcăuani după golul izbutit în minutul 88. CSM Bucovina Rădăuți a obținut astfel trei puncte importante și a reușit să-și păstreze obiectivul de a lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

Tehnicianul Marius Lup a avut o contribuție importantă în victoria echipei, prin alegerea tacticii și prin inspirația pe care a transmis-o jucătorilor săi. El a reușit să câștige duelul cu Cristi Popovici, antrenorul echipei adverse.

CSM Bucovina Rădăuți a început bine sezonul și a obținut o victorie importantă în primul său joc oficial din 2023. Cu un joc colectiv bun și cu o performanță individuală impresionantă a lui Alexandru Aftanache și Ionel Stoian, echipa din Rădăuți continuă lupta pentru a ajunge la barajul de promovare în Liga a II-a.

 

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts