Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni ia pauză după victoria din penutlima etapă a sezonului regulat

Șomuz Fălticeni și-a continuat forma bună în acest început de an, obținând o victorie fără emoții pe teren propriu în fața echipei secunde a Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida a început bine pentru gazde, care au deschis scorul încă din minutul 1 prin Alexandru Savin. Oaspeții au revenit însă rapid în joc și au egalat în minutul 4 prin golul lui Richard Jelena.

Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar antrenorul Șomuzului Fălticeni și-a băgat jucătorii în ședință la pauză, îndemnându-i să joace cu mai multă determinare și agresivitate în partea a doua a jocului. Mesajul pare să fi avut efect, deoarece fălticenenii au marcat trei goluri în primele 20 de minute ale reprizei secunde.

Vasile Dănilă a înscris în minutul 47, iar Andrei Merticariu a dublat avantajul gazdelor la numai trei minute mai târziu. Pascal Bolu a marcat și el în minutul 65, iar Șomuz Fălticeni a pus capăt meciului cu scorul de 4-1.

În următoarea rundă, Șomuz Fălticeni urma să joace în deplasare împotriva echipei Dante Botoșani, însă se pare că această formație va fi exclusă din campionat, după ce a absentat de la cele două meciuri programate în acest an. Astfel, fălticenenii se vor concentra acum pe jocurile din play-out.

Antrenorul fălticenenilor, Daniel Stoica, este încântat de forma bună a echipei sale și speră că aceasta să continue seria de victorii și în ultimele meciuri din campionat. În ciuda faptului că jocurile din play-out nu sunt la fel de importante ca cele din play-off, el dorește să păstreze moralul echipei ridicat și să continue să se pregătească cu seriozitate pentru viitorul sezon.

Rezultatele etapei a XVII-a a Ligii a III-a Seria I: 

  • Foresta Suceava – Ştiinţa Miroslava  1-1
  • Ceahlăul Piatra Neamţ – Bucovina Rădăuţi  2-0
  • CSM Bacău – Rapid Brodoc 0-0
  • Şomuz Fălticeni – FK Miercurea Ciuc 2 4-1
  • Viitorul Darabani – Dante Botoşani 3-0 (masa verde)

 

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts