Victorie la scor pentru Juniorul Suceava, remiză în derby-ul dintre Viitorul Liteni și Moldova Drăgușeni

Juniorul Suceava și Șomuzul Preutești încă speră la titlul de campioană a Ligii a IV-a după ce liderul Viitorul Liteni a remizat pe teren propriu cu Moldova Drăgușeni. 

Etapa cu numărul XX a Ligii a IV-a a fost una extrem de spectaculoasă. La Vatra Dornei, CSM Dorna a cedat în fața Șomuzului Preutești cu scorul de 1-5, iar victoria obținută o menține pe gruparea antrenată de Cătălin Vasiliu în lupta pentru titlu. Academica Gălănești s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața formației ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc grație reușitelor semnate de Dinu Marian și Timotei Rusu.

Recolta Fântânele și Victoria Vatra Moldoviței au dat-o la pace și au remizat scor 1-1. Într-un alt joc al rundei, Sporting Poieni Solca nu a avut nici o șansă în fața trupei lui Laurențiu Berezoschi. Juniorul Suceava nu a avut milă de gazde și s-au impus cu scorul de 7-0. Bucovina Dărmănești a cedat la limită, scor 2-3, în fața grupării Progresul Frătăuții Vechi.

Liderul Viitorul Liteni a terminat la egalitate, scor 2-2 cu Moldova Drăgușeni după un joc spectaculos. Constantin Nechitoaia și Mihai Plămadă i-au întrerupt trupei pregătite de Demis Maranda și Cătălin Holca seria de victorii consecutive din ultimele meciuri. Foresta Suceava a dispus cu 3-0 de Concordia Grămești după ce gruparea de lângă orașul Siret s-a retras din campionat. Siretul Dolhasca a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a poate fi vizualizat AICI.
Total
0
Shares
Related Posts