Victorie importantă pentru LPS Suceava U16 în play-off-ul Ligii Elitelor

Echipa de fotbal U16 a Liceului cu Program Sportiv Suceava a obținut o victorie importantă în cadrul etapei cu numărul 5 a Ligii Elitelor Play-off. În fața celor de la ACSM Poli Iași, echipa antrenată de antrenorul prof. Andrei Ițco a reușit să câștige cu scorul de 2-0.

Meciul a fost unul intens și plin de suspans, cu ambele echipe încercând să se impună pe teren. În cele din urmă, echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava a reușit să deschidă scorul prin golul marcat de Victor Băbăscu. Ieșenii au încercat să revină în joc și să egaleze, însă echipa  lui Ițco a continuat să atace și să pună presiune pe adversar. Această abordare a dat roade când Luca Gavrilovici a marcat al doilea gol al echipei sucevene și a risipit orice emoție.

Victoria obținută de echipa LPS Suceava reprezintă o reușită importantă în cadrul Ligii Elitelor Play-Off, unde concurența este foarte puternică. Performanța jucătorilor suceveni demonstrează încă o dată calitatea și pregătirea de care beneficiază la Liceul cu Program Sportiv Suceava, dar și mândria și pasiunea cu care aceștia își reprezintă liceul și orașul.

În urma acestei victorii, LPS Suceava U16 ocupă locul al 3-lea în play-off-ul Ligii Elitelor cu 29 de puncte, iar în runda următoare trupa lui Ițco va evolua pe terenul ultimei clasate Kids Tâmpa Brașov.

Total
0
Shares
Related Posts