Victorie importantă pentru LPS Suceava în Campionatul Național de Rugby U17

LPS Suceava a câștigat în cel de-al treilea joc din cadrul Campionatului Național de Rugby U17 împotriva formației CSR Săcele cu scorul de 24-14.

Viitorul sună bine în rugby-ul sucevean. LPS Suceava a bifat o nouă victorie în Campionatul Național de Rugby și împarte în acest moment prima poziție cu formația CSS Bârlad, care are un golaveraj mai bun. Sucevenii pregătiți de profesorii Codrin Prorociuc și Andrei Custrin au câștigat duelul cu CSR Săcele cu scorul de 24-14. În cele două jocuri precedente, tinerii sportivi au bifat o victorie în compania celor de la LPS Focșani cu scorul de 31-14, iar în derby-ul cu liderul, sucevenii au fost învinși cu scorul de 52-14, după o primă repriză în care meciul a fost unul strâns, însă cele 4 accidentări suferite de formația lui Prorociuc și Custrin și-au spus cuvântul. Pentru LPS Suceava urmează duelul cu ultima clasată, CSS Viitorul Cluj.

”Sportivii au făcut un meci foarte bun, au avut dorință de joc, s-a văzut o îmbunătățire de la meci la meci, am lucrat la capitolul omogenizare, compartimente, relații de joc. Felicitări adversarilor noștri CSR Săcele pentru jocul prestat, sperăm prin pregătire și seriozitate să ne calificăm la turneul final. Mulțumesc conducerii Liceului cu Program Sportiv Suceava pentru sprijin, colegilor mei Andrei Custrin și domnului profesor Florin Nistor de la CSS Gura Humorului.”, a transmis antrenorul Codrin Prorociuc.

Lotul echipei: Leonard Oanea, Ionuţ Cucoș, Andrei Alexandriuc, Andrei Donisă, Andrei Rusu, Gabriel Florea, Robert Beleca, Eduard Lungu, Fabian Beleca, David Balan, Cristi Bilauca, Daniel Hostiuc, Adrian Balan, Răzvan Muha, Lucian Godroman (c), Beniamin Ciubotar, Alexandru Șomfulean, Valentin Critoru, Robert Bărgăuanu, Rafael Mareniuc, Lucian Jescu și Cristian Găitan.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
36
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts